אבחון נירופסיכולוגי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחון נירופסיכולוגי
    אבי
    22/11/2008

עברתי תאונת עבודה בתאריך 26.607 מכה ברך שמאל מאז התאונה אני בדיכאון נפשי ועצבני מאד בבית וכלפי חברים ואני לא נפגש עם אף אחד הייתי אצל פסכיאטר והוא קבע לי 70 אחוז נכות הגשתי זאת לביטוח לאומי הייתה לי ועדה של פסכיאטר בביטוח לאומי בתאריך 9.11.08 ולאחר הוועדה שלחולי מכתב שהוא רוצה חוות דעת של נירופסיכולוגי של ביטוח לאומי זאת אומרת שלחו לי מכתב מביטוח לאומי לוועדה של נירופסיכולוגי השאלה שלי אליך מה זה אומר ואם אני צריך לעשות משהוא לפני זה אולי לבוא לביקור אצלכם תודה על עזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבחון נירופסיכולוגי

הוספת תגובה

• ביטוח לאומי

גל גפן-ריטר
    23/11/2008

אבי שלום!

לפי מה שאני מבינה ממכתבך, ביטוח לאומי הפנו אותך לחוות דעת של נוירופסיכולוג. למיטב ידיעתי בד"כ מפנים לנוירופסיכולוג כאשר יש חשד לפגיעה נוירולוגית. מתיאורך את התאונה לא הזכרת פגיעה כזו. מלבד הברך האם סבלת מעוד פגיעות בעקבות תאונת העבודה?
    הייתי ממליצה לך לברר בביטוח לאומי, איזו בדיקה בדיוק אתה אמור לעבור אצל הנוירופסיכולוג וכך תדע טוב יותר כיצד להתכונן אליה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו