ריטלין ותיפקודים ניהולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריטלין ותיפקודים ניהולים
    קרן
    29/11/2008

האם ריטלין יכול לעזור להתמודדות עם בעיות של לקויות למידה כמו קושי בהתרגנות קשיים בתכנון משימות וסדר יום וניהול עצמי תודה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריטלין ותיפקודים ניהולים

הוספת תגובה

• ריטלין וליקויי למידה

ד``ר שרה רפפורט
    30/11/2008

שלום קרן,
    ריטלין הינה תרופה מעוררת -stimulant ולעיתים קרובות יעילה לאנשים שסובלים מהפרעות קשב. במידה שהפרעת קשב אחד מהמאפיינים של לקויות הלימידה שלך כדאי לברר את התועלת של הטיפול בריטלין. ממומלץ להתייעץ עם בעל מקצוע כמו נוירולוג או פסיכיאטר ובמקביל לעבור אבחון קשב שבודק את היעילות של התרופה עבורך. לתשומת לבך, ריטלין לא עוזר ללקות למידה ולהשלכותיה ללא הפרעת קשב

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיצד יודעים למי לפנות

קרן
    02/12/2008

היות שיש לי כבר אבחון שחלק מלקויות הלמידה הרבות בהן הובחנתי כולות גם גם בעיות של קשב וריכוז האם עלי לעבור שוב איבחון צפציפי על מנת לקבל ריטלין יש לי כל הזמן תחושה שהאיבחונים הם יותר בשביל המטפלים אני לא מחפשת אבחון נוסף את הבעיות אני מכירה אני מחפשת פתרונות למי עלי לפנות לקבלת פתרון בדמות תרופה לקשיים בקשב והריכוז ולהתקדם לעבר פתרון ולא להתמקד באיבחון הבעיה מהם הקרטרויונים המקצועיים למציאת איש מקצוע מוסמך ורציני לטיפול (ריפוי) של בעיות הקשב והריכוז במבוגרים מעל גיל 30

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופה עם פיקוח

ד``ר שרה רפפורט
    04/12/2008

מפתיע אותי מאוד שהגורם המאבחן כוון אותך והמליץ על טיפול מהקל בשל ההפרעות קשב אחרי שעברת את האבחון למרות שלפי דבריך ממצאי האבחון מצבעים לכך. כפי שכבר ציינתי יש צורך בבדיקה אצל רופא פסיכיאטר או נוירולוג שרק הם מוסמכים להתאים לך תרופה כמו ריטלין וכדאי לך להצטייד אם הדוח של האבחון כדי למנוע אבחון חוזר. אשמח לפנות אותך למומחה באזור מגורך.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו