זיכרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיכרון
    אורית
    15/12/2008

שלום רב, אני סובלת מבעיית זיכרון מאז ומתמיד.(אני בת 40) כעת זה מפריע לי במיוחד כי אני רוצה ללמוד מקצוע חדש. כשאני לומדת אני זוכרת ומבינה הכל, אבל למחרת הכל פורח מהזיכרון ואני צריכה ללמוד מחדש, כאילו לא למדתי בכלל. יש דברים שאני זוכרת מצוין כמו זכרונות מהילדות או איפה הייתי בטיול האחרון אבל למשל את המספר טלפון החדש שלי, כבר שנה איני מצליחה לזכור אותו. איני יודעת אם זה קשור, אך מעבר לכך בני סובל מהפרעת קשב. לפני כמה חודשים עשיתי מבחן TOVA ותוצאותיו היו גבוליות. מה עליי לעשות ? תודה, אורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיכרון

הוספת תגובה

• אבחנה מבדלת

גל גפן-ריטר
    23/12/2008

אורית שלום!
    בתאורך לא פרטת האם כיום את עובדת, או במה עסקת במשך השנים. ייתכן ואכן יש לך קשיים בזיכרון אך ייתכן גם ואת סובלת מקשיים בקשב, כפי שאני מבינה שהתחלת כבר לברר.
    הייתי ממליצה לך לעבור ייעוץ טרום אבחון אצל נוירופסיכולוג בכדי שניתן יהיה לקחת באופן מסודר את פרטי הרקע שלך, תפקוד קודם והקשיים כיום.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו