מתוסכלת ממצב הורי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוסכלת ממצב הורי
    מיכל
    25/12/2008

בוקר טוב וחג שמח יש לי שני הורים מבוגרים. אבי אובחן כחולה דמנציה . עדיין מתפקד למרות שיש אפיזודות שמראות על בלבול , חוסר התמצאות בזמן ומקום. יש לי ילד שאותו אני מגדלת לבד. [ בן 8 ] אני מורה במקצתועי וכרגע נמצאת בחופשה. מצד אחד מרגישה מתוסכלת, רגשי אשם על כך שהורי לבדם. יום ג' לקחתי אותם לקניות. אתמול הבן שלי והבן של אחותי מהצפון היו שם בארוחת ערב והדליקו איתם נרות. הילדים של אחותי אצלי. צריך לעשות גם איתם קצת כיף. בני בבית. ואני מרגישה יסורי מצפון שהורי כל הזמן לבד. אבי נשמע מעוצבן בטלפון , אמי מבשלת , לפחות מעסיקה את עצמה. גשום וקר ואין לאן ללכת. מרגישה נורא. מתוסכלת, לחוצה , חרדה. התחלתי [על פי המלצת רופאת המשפחה] חצי כדור צירפרלקס. נ.ב : שוחחתי עם רופאת המשפחה ודעתה זה ממש לא הזמן להכניס מטפל הביתה. זה יעשה פעולה הפוכה לאבי, שיבין עד כמה מצבו קשה. תודה על ההקשבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוסכלת ממצב הורי

הוספת תגובה

• התמודדות עם מחלה

גל גפן-ריטר
    25/12/2008

מיכל שלום!

החוויה שאת עוברת עם הורייך אכן קשה כואבת ומורכבת. מצד אחד המחויבות לעזור להם שהינה גדולה מאוד ומצד שני הצורך להמשיך ולחיות את חייך ולגדל את בנך הצעיר שגם הוא זקוק לך ובכלל.
    הייתי ממליצה לך לנסות לפנות לעמותת אלצהיימר, אשר נותנת מענה לצרכים רבים, הן של ההורה הסובל מהמחלה, של בן הזוג וכן של הילדים שעליהם במרבית הפעמים נופל עול הטיפול וכאמור מעלה מורכבויות רבות מן העבר והווה.
    03-5341274/5

שיהיה בהצלחה
    חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו