המשך מעקב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך מעקב
    דליה
    10/01/2009

שהיתי בבית לוינשטיין 3 חודשים עקב חבלת ראש,במכתב סיכום לא נירשם המלצה להמשך מעקב של רופא שיקומי,זרקו אותי לים ואינני מקבל אישפוז יום אצלם אלא בקהילה ואני לא בטוח שהטיפול נכון.מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך מעקב

הוספת תגובה

• המשך מעקב

גל גפן-ריטר
    12/01/2009

דני שלום

לא ברור מה מצבך כיום לאחר האשפוז. באיזה רמה אתה מתפקד? ואלו מטרות אתה מציב לעצמך כמטרות שיקומיות. לא בהכרח אתה זקוק לאשפוז יום. "הטיפול הנכון" נמדד בכך שהוא עוזר לך, מקנה לך תחושת בטחון ומסוגלות ולעיתים טיפול בקהילה הוא הטיפול הנכון והמתאים יותר.
    הייתי מנסה לברר מדוע לא הומלץ טיפול של אשפוז יום וייתכן וזה יעזור לך להבין טוב יותר את הסיבות.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מתפלא

דליה
    13/01/2009

לפי דברייך אני בעל המקצוע והמומחיות שקובע יעדי שיקום .......הבנתי נכון? אין רופא שיקומי שאמור לקבוע לי יעדים והתקדמות ..............זה מפליא אותי מאוד........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטרות שיקום

גל גפן-ריטר
    15/01/2009

עדי שלום!
    מטרות השיקום נקבעות בשיתוף עם המטופל וכמובן צריכות להיות רלוונטיות לגביו. המוטיבציה לשיקום והאחריות לתהליך השיקום הן במידה רבה מאוד של המטופל, בני משפחתו או כל גורם שיכול לסייע לו. הגורם המטפל עוזר בניסיון לממש מטרות אלו ולעיתים יכול להציע גם אפשרויות אחרות.
    ואם נשים זאת באופן מטאפורי, לך צריך להיות היעד הסופי אליו אתה רוצה להגיע, או מטרות ביניים, והגורם המטפל יכול לכוון אותך , לתת לך כלים ולעזור לך למצוא את הדרך למטרה זו.
    אני מבינה את ההתרעמות שלך, ואת הצורך כי יהיה פתרון ברור ומהיר לקשיים, אך תהליך השיקום הנו תהליך הדורש סבלנות רבה.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גל גפן

דליה
    21/01/2009

יש לי הפנייה מנוירולוג הממליצה לקבל טיפול קוגנטיבי בבית לוינשטיין מה דעתך על כך? אני באמצע תהליך הטיפול בקופת חולים אפשר לעבור ממקום למקום ?האם מתחילים שוב באיבחונים מחדש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול קוגניטיבי

גל גפן-ריטר
    23/01/2009

דני שלום!

ההחלטה על המעבר מטיפול לטיפול נתונה לשיקול דעתך בלבד. הייתי ממליצה לך לבדוק אם המטפל הנוכחי שלך מה מטרות השיקום כיום ובמקביל ולבדוק בבית לוינשטיין מה הוא התהליך שתצטרך לעבור עם הכניסה לטיפול ומה יהיו שם מטרות השיקום. כלומר לאסוף כמה שיותר מידע לפני שתחליט.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו