דוח נוריופיכולוגי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דוח נוריופיכולוגי
    עופר
    31/01/2009

שלום לך דר' על פי בקשת מוסד מסוים נערכו לי בחינות נוירופסיכולגיות עקב מצב נפשי קשה שהוגדר ע"י פסיכיאטרים שטפלו בי במשך שנתיים כ- PTSD ו- MDD עקב מחלת עצבים - CRPS שלקיתי בה לאחר תאונה. נערכו לי ראיון שערך כ-5 דקות ו-8 מבחנים בזמן של 25 דקות -כן כן 25 דקות כאשר הבוחן יצא פעם אחת כדי להכין לעצמו כוס מרק ובנוסף דיבר פעמיים בטלפון הנייד. לאחר כל זאת כתב בדוח כי מצבי אינו PTSD . שאלתי היא : האם ב -25 -דקות וללא היכרות מוקדמת יכול אותו פסיכולוג לאפיין את מצבי ולקבוע כי לא קיים מצב כזה או אחר ,לדבריו אני מתפקד כעט בטווח הממוצע הנמוך שלא מהווה ירידה משמעותית מתפקודו המשואר הפרה מורבידי.ואני שואל איך הוא יכול לקבוע זאת ללא היכרות עם עברי ?כל שכן פסיכיאטרים שמלווים אותי תקופה ארוכה מאוד ואני נמצא אצלם בטיפול שבועי קבעו על סמך בדיקות כי מצבי הוא PTSD ו- MDD . תודה על תשומת הלב עופר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דוח נוריופיכולוגי

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר שרה רפפורט
    31/01/2009

שלום עופר,
    לפי התיאור שלך, הבדיקה שעברת ארכה כ חצי שעה סה"כ. אם כך היה, זו גישה חפיפה מידי ולא הדרך בה אנו נוהגים במכון שאני מנהלת. יכול להיות שהפסיכולוג שבדק אותל מאוד מנוסה ויודע להאבחן במהירות.
    זכותך להערר על ממצאי הבדיקה!

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו