בדיקה נוירופסיכולוגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה נוירופסיכולוגית
    ח.מדימונה
    15/02/2009

ב25-2-09 יש לי בדיקה נוירופסיכולוגיה וביקשתי מביטוח לאומי להכיר אותי כניפגעת פעולות איבה {היה לנו פיגוע בדימונה ואני ההיתי וראיתי מראות קשים}כמה שאלות לי אלייך . 1}מה הקשר בין הבדיקה לבקשתי ? 2}איך נעשית לי הבדיקה? 3}מה זה בכלל הבדיקה הזאת? בתודה מראש ח.מדימונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה נוירופסיכולוגית

הוספת תגובה

• בדיקה בביטוח לאומי

ד``ר שרה רפפורט
    17/02/2009

שלום לך,
    לצורך קבלת אחוזי נכות במוסד לביטוח לאומי צריך לעבור מערכת בדיקות של מומחים. אתה לא מציין ממה אתה סובל, ויתכן אתה נפגע טראומה וחרדה. אם כך, יש צורך לברר האם חלה ירידה תפקודית. הבדיקה הנוירופסיכולוגית בודקת האם נפגע תפקודך הקוגניטיבי, לצד בעיות נפשיות שנערכות בדרך כלל ע"י פסיכיאטר.
    אתה מוזמן לגלוש באתר של מכון קוגני-טיב, שם מפורט הסבר ותהליך הבדיקה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה שלי

ח.מדימונה
    20/02/2009

אני סובלת מחלומות בלתי פוסקים של דברים שעברתי בחיי מבחינה מינית ועכשיו נוספו לכך גם מה שראיתי בפיגוע כמו כן אני סובלת מחרדות קשים ומפחד להיות במקומות אם יותר משני אנשים אני פוחדת לתת לילדיי לצאת בחוץ שמה יקרה להם משהו או שיהיה פיגוע נוסף ואני לא יהיה שם להגן אליהם ויש גם את השאלות כמו:מה היה קורה אם לא ההיתי מצליחה לגרום לבן שלי הקטן ללכת לבית הספר והוא היה איתי ברגע של הפיגוע ,מה היה קורה אם ההיתי עוד כמה שניות והמחבל השני היה מצליח לפוצץ את עצמו ההיתי מתה בטוח ויש עוד המון שאלות כאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו