לד"ר, זיכרון נחלש עזרתך הדחופה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר, זיכרון נחלש עזרתך הדחופה..
    אלמונית
    17/02/2009

אני חולת אפילפסיה, לאחרונה (אחרי שנים) היו לי התקפים מרובים כל לילה עקב החלפת כדורים. ההתקפים פסקו בחודשים האחרונים אך אני מרגישה שהזיכרון שלי (לטווח קצר) נפגע מאוד. אני אקדמאית עם משרה שמחייבת אותי לזכור פרמטרים רבים ולכן אני חייבת פיתרון האם יש תרגילים עצמאיים שאני יכולה לעשות ע"מ לשפר את התיפקוד??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר שרה רפפורט
    18/02/2009

שלום לך,
    אני מביה מדבריך שבעיות הזיכרון גורמות לחץ נוסף בחייך. כדי לברר האם מדובר בבעיות זיכרון ו/או גם בעיות קשב. לאור החשיבות לחזור לתפקוד יעיל, אני ממלצה שאת תפני לבדיקה קוגניטיבית ממוקדת ולטיפול בהתאם ע"מ שתקבלי הכוונה מסודרת לצורך שיפור תפקודך. תרגול קוגניטיבי צריך להיות תפור לבנאדם ותבניתו הקוגנייבית. ייעוץ זה יכול גם לכוון אותך איך לפצות בעיותיך הספציפיות. עם זאות, באינטרנט ניתן למצוא הרבה משחקים לצורך תירגול קשב וזיכרון.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מבינה

ויקטוריה
    31/03/2009

גם לי הייו תקופות כאלו
    בעבר הייתי עובדת בתחום ביטוח רכב והיו בעיות אבל היום הכל בסדר
    הזכרון קצת נחלש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו