איבוד זיכרון בעקבות טראומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבוד זיכרון בעקבות טראומה
    רחלה
    01/04/2009

עברתי תקיפה מילולית קשה בעבודהובעקבותיה איבוד זיכרון לטווח ארוך עד למקרה התקיפה נמחק וכל מה שיש היום הוא התקיפה ומה שקרה אחר כך עד היום, אני לא מזהה אנשים או מקומות או כל דבר מעברי עד התקיפה. כמו כן אין לי תחושה בצד ימין של גוף. יש לי המצאת מילים במקום מילים נכונות כמו- אוכלים במקום אוכל. בבירור לא היה ארוע מוחי ואישר זאת גם נוירולוג.
    עברתי בירור פסיכיאטרי ולא יודעים לאמר מה קורה. אני לוקחת ציפרלקס כדי שלא יהיה לי חרדות ודיכאון כי אני לא עובדת מאז המקרה-6 חודשים
    מה קורה והאם איבוד זיכרון זה נראה סביר וקשור לחוסר תחושה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר שרה רפפורט
    02/04/2009

רחלה שלום,
    ניראה כי בעיותך בזיכרון בהחלט קשורות למצבך בהנפשי. האם הפסיכיאטר הגדיר אבחנה כלשי למצבך? מדוע את לא עובדת מאז? האם פנית כבר לטיפול פסיכולוגי לצורך עיבוד ה"טראומה" שעברת? לפי דעתי במצבך מומלץ על שילוב של טיפול תרופתי כפי שאת נוטלת ושיחות/טיפול פסיכולוגי. יש בעלי מקצוע שמתמחים בטיפול נפשי לאחר טראומה.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו