בעיות זכרון בגיל 36

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות זכרון בגיל 36
    ליאת
    11/04/2009

שלום

אני בת 36. בחודשים האחרונים שמתי לב לבעיות זכרון שבולטות בעיקר בשתי סיטואציות : מילים שבורחות באמצע משפט או כשאני משחקת במשחק הזכרון עם ילדיי. אני כמעט לא מצליחה לשחק את המשחק, בעוד שפעם שיחקתי בו ללא קושי מיוחד. לאחרונה גם קרה לי פעם או פעמיים שלקח לי כמה שניות להזכר במספר טלפון אותו אני מחייגת באופן קבוע , או בקוד הכניסה לביתי. תופעות אלו מפחידות גם כן. סבתי היתה חולה באלצהיימר ובאופן מובן אני חוששת. אשמח לשמוע את דעתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זכרון בגיל 36

הוספת תגובה

• שלום ליאת

ד``ר שרה רפפורט
    13/04/2009

ליאת שלום,
    שאלתי הראשונה אליך: האם בתקופה האחרונה את חווה מצב לחץ ממושך והאם את חווה עייפות יותר מהרגיל?
    לפי דעתי, אין מקום לדאגה למחלת אלצהיימר ובטח לא בגילך הצעיר. עליך לברר האם את מתקשהה כעת להתמודד עם המשימות של חייך והאם את מתפקדת תוך סטרס ולא שומרת על האיזון. עם זאת, כדאי לך לעשות בדיקות רפאויות שגרתיות כדי לשלול בעיות רפואיות כלשהן.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו