מבחנים נוירו פסיכולוגים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבחנים נוירו פסיכולוגים
    עופר
    17/04/2009

שלום לך דר'
    שאלתי היא כמה זמן עורכים מבחנים נוירו פסיכולוגים מלאים כדי לעמוד על תפקוד קוגניטיבי ונפשי למבוגרים,כדי לקבל תמונה אמינה ואמיתית.
    נערכו לי כמה סוגי מבחנים לא מלאים רק חלקי מבחנים כגון מבחן וכסלר כמה שאלות, מבחן ליבוביץ כמה שאלות על קצה המזלג, שאלון PDH חלקי, ראיון של שתי דקות שיחה, מבחני SVT קצרים ועוד בסה"כ שהייתי מול הבוחן 30 דקות ברוטו, תוך כדי המבחן הוא דיבר פעמיים בפלאפון שלו הוא גם קם ויצא להכין לעצמו ספל מרק שבחש ושתה מולי.
    האם הבוחן יכול בין היתר לשלול במבדקים של חצי שעה PTSD כאשר קיימות קביעות חד משמעותיות של PTSD ע"י שלושה פסיכיאטרים שאני מטופל אצלם (גם תרופתית)למעלה משנתיים אשר עוקבים אחר מצבי בבית חולים מאיר כ.ס ובמרפאה לבריאות הנפש בנתניה.
    דר' שרה אשמח שתתיחסי לכל מה שכתבתי
    תודה על תשומת הלב
    עופר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבחנים נוירו פסיכולוגים

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר שרה רפפורט
    23/04/2009

עופר שלום,
    נארה שאתה יצאת די כועס מהבדיקה. האם קבלתה משוב על מסכנות הבדיקה ומה היו הממצים?פורום זה אינו המקום לקות בקורת על בעלי מקצוע שונים. עם זאת, זכותך להגיש עירור במידה שאתה חושב שנעשה לך אי-צדק. כמו כן, כדי לך לפרט את תלונותיך על האופן בו נערכה את הבדיקה ולהתלונן אצל הגורמים הרלוונטיים. האם הבדיקה נערכה במסגרת של ביטוח לאומי?
    אם אני לא טועה, הפנתי אותך כבר בעבר לאתר של "קוגני-טיב" בו אנ מסבירה במפורט על התהליך של בדיקה נוירופסיכולוגית: cognitive

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו