מיגרנות ובעיות זיכרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיגרנות ובעיות זיכרון
    אורטל
    27/05/2009

שלום,

אני סטודנטית בת 23 להנדסה. תמיד היה לי זיכרון מעולה אבל כשיש לי יותר מדי פרטים לזכור אז אני חוטפת מיגרנות חזקות וממש קשה לי לישון כי המוח שלי לא מפסיק להיזכר במה שהוא למד.
    בנוסף אני מרגישה שיש לי בזמן האחרון דיכאון שנובע מלחץ, עייפות ובטח עוד סיבות שאני לא יודעת כרגע וגם בעיות של שליפה מהזיכרון ! ממש כמו הסיפור של "חייל חסוי" בפורום. אני שוכחת שמות של אנשים לפעמים (למשל יש לי שתי שותפות שאני ממש מתאמצת לקרוא לכל אחת בשם המתאים כל פעם, השמות שלהם כל הזמן מתבלבלים לי וזה משהו שבחיים אבל בחיים לא קרה לי !).
    כל פעם כשיש קורס שניבנה על קורס שקדם לו, אני צריכה ממש ללמוד הכל מההתחלה כדי להיזכר מה היה בקורס הקודם ואיך זה מתקשר לקורס הנילמד. למשל היה קורס אחד שקראתי את אותו הספר 3 פעמים עד שהצלחתי לזכור מה כתוב בו, לטווח ארוך. דבר זה מייאש, פוגע בלימודים שלי ואני חושבת שזה הגורם העיקרי למיגרנות שלי. זה כאב חד צדדי חזק מאוד בצד ימין של הראש שנימשך יומיים בדרך כלל ומפריע לי מאוד מאוד מאוד בתיפקוד בזמן הלימודים ! אני באמת שמתי לב כל החיים שלי שכל פעם כשאני מנסה ללמוד ולזכור תוך כדי דברים (גם בקונוטציה של הבנה והגיון) אני חוטפת מיגרנות קשות, עוד מתקופת החטיבת ביניים (שם זה התחיל, אז אולי יש קשר למחזור החודשי, בנוסף אני על גלולות).
    בקיצור, יש כל כך הרבה דברים שעולים על דעתי שיכולים לגרום למיגרנות ואני כמעט בטוחה לחלוטין שיש לזה קשר ישיר לבעיות זיכרון שלי (אני לא מצאתי עוד אנשים עם בעיות בזיכרון כמו שלי חוץ מאותו חייל בפורום). רק לחשוב על כמות הדברים שיכולים לגרום למיגרנות שלי, יגרום לי למיגרנה אז אני אפסיק עכשיו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיגרנות ובעיות זיכרון

הוספת תגובה

• מיגרנות, חרדה, וזיכרון

ד``ר שרה רפפורט
    31/05/2009

אורטל שלום,
    את מתארת מצב לחץ מתמשך, אותו את חווה במהלך הלימודים. הבעיות בזיכרון ובשליפת מלים תואמות גם לחרה ניכרת. אני ממליצה שאת תפני למרפאת כאב בה את עוברת הערכה רב מקצועית כולל בדיקת רופא מומחה בכאבים בנוסף בדיקה אצל פסיכולוג, וכן טיפול בהתאם כולל התיחסות ךקשיי זיכרון. כיום מרפאת כאב נמצאת ברוב המרכזים הרפואיים הגדולים וגם בקופות.

בהצלצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו