בעיות בזכרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בזכרון
    פלג
    29/05/2009

שלום
    בחודשים האחרונים אני נתקלת בחוסר זכרון של מידע שקשה פתאום לשלוף.השבוע כאשר כתבתי טקסטים(אני מופיעה בפני קהל - אין לי שום בעיה עם החומר איתו אני מופיעה)שמתי לב שלפתע יש לי שגיאות כתיב ולעיתים האותיות במילה משנות את מיקומן הנכון.
    אימי סבלה מאלצהיימר. האם מן התיאור שלי ניתן להצביע על תחילת בעיה כלשהי והאם אפשר והיכן להבדק על מנת לבדוק את הנושא? תודה .האם תוכלו להמליץ על מכון או מאמרים לשיפור ותרגול הזכרון? חג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בזכרון

הוספת תגובה

• פלג שלום

ד``ר שרה רפפורט
    31/05/2009

פלג שלום,
    איני יודעת את גילך אבל אין לך מה לדאוגמצבך לא מתאים להתחלה של מחלת האלצהיימר. עם זאת, אני ממליצה שאתה תברר מצבך עם רופא משפחה וגם לבדוק עם עצמך האם לאחרונה אתה עובר תקופה לחוצה או שיוני ניכר ומשמעותי בחייך (כדי לשלול או לאבחן גורמים רגשיים). חשוב קודם כל להבין סיבת הקושי לפני שממהרים לטיפול. עם זאת, ברוב הקופות ניתן לקבל טיפול קוגניטיבי עם אישור והמלצה מרופא. אעפ"כ תמיד אבחון מקדים טיפול וממולץ להעבור אבחון זיכרון לפני כן.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו