בעיית זכרון שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית זכרון שאלה
    אייל
    05/09/2009

אני בן חמישים בעל משפחה ובתפקיד חשוב בחברה .מאז ומתמיד היו לי בעיות זכרון קלות (כגון נעלתי דלת,היכן המפתחות וכו) בזמן האחרון קרו לי מקרים שלא זכרתי ארועים שקרו וגם כאשר ניסו להזכיר לי וארעו לי מסמכים עליהם אני חתום לא זכרתי למרות שעבר לכל היותר חודש מהאירוע
    בהתיעצות עם נוירולוגית נאמר לי כי צריך לגשת לאבחון אבל בכל מקרה אין לכך טיפול ונרשם לי כדורי ויטמין E. שאלתי האם באמת אין לכך טיפול ?ואם יש לאן עלי לפנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית זכרון שאלה

הוספת תגובה

• קודם כל אבחון זיכרון

ד``ר שרה רפפורט
    07/09/2009

אייל שלום,
    אתה לא מציין האם הנוירולוג/ית הגיע לאבחנה רפואית ספציפית בנוגע בעיותך. במידה שכן, חשוב לי לדעת אותה. עם זאת, נראה כי גם לנוירולוג קשה לאבחן מצבך ללא אבחון קוגניטיבי מסודר שמתמקד בקשיי הזיכרון. כמו כן, ובאופן כללי אני יותר אופטימי מאשר הרופא הייועץ שלך וכן חושבת שבמקרים רבים ניתן לשפר את יכולת הזיככרון. יש לציין שכמו בכל בעיה אחרת, כדי לדעת כיצד לטפל בה צריך קודם כל אבחון שמצביע על טיב הקשיים ומקורם. לכן אני ממלצה שתפנה לאבחון. מכון "קוגני-טיב" שנמצא בתל אביב מתמחה בתחום. אשמח לעזור לך לפנות למקום אחר באיזור מגוריך.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו