בעיות בזכרון לטווח קצר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בזכרון לטווח קצר
    עדנה
    27/09/2009

ד"ר שרה שלום רב , אני בחורה בת 25 שבסביבות השנה האחרונה זכרון שלי ממש בעייתי , אני שוכחת דברים אחרי שנייה שעשיתי אותם , וממש דברים לטווח קצר , לדוגמא הדלקתי קומקום שמתי מים ושכחתי ללחוץ על הכפתור ולא שמתי לב עד שמזגתי , שמתי משהו במיקרו שכחתי ואחרי שבוע מצאתי ,
    אני לא יכולה להצביע על מתחים מיוחדים אך אני מאוד עייפה בתקופה הנ"ל וזה פוגע בזכרון , הנושא הזה ממש פוגע בי בתפקוד היומיום ובעבודה שצריך להתרכז ולשים לב לפרטים קטנים.
    אבחנתי כלקוית למידה אך לא כקשב וריכוז (נבדקתי לפני שנתיים )
    אשמח להצעות , לו בדיקות ניתן לערוך ? תוספי תזונה וכדומה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בזכרון לטווח קצר

הוספת תגובה

• בעיות זיכרון ועייפות

ד``ר שרה רפפורט
    30/09/2009

עדנה שלום,
    נראה כי הבעיות זיכרון שאת מתארת הן על רקע בעיות קשב. קודם כל, עליך לטפל ב"עייפות" ממנה את סובלת ולברר ממה היא נובעת. במידה שהעייפות שלך נובעת מחוסר שינה, את בטח יודעת מה לעשות. במידה שהעייפות אינו קשורה לחוסר שינה, כדאי לך לפנות לרופא משפחה ולבצע בדיקות שגרתיות. כמו כן, ניתן גם לברר עם הרופא אם את זקוקה לתוספת ויטמינים ועוד. אם את עדיין לא תצליח לשפר את התפקוד, יש לפנות לבדיקה קוגניטיבית לצורר המשך בירור והמלצות לטיפול בהתאם הצורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו