זכרון שמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכרון שמות
    גוב
    08/11/2009

בזמן האחרון קורה לי (בחודש האחרון) שאני שוכח שמות שאין מצב שאני אשכח בד"כ אני מצליח "לאחזר" את השם לפעמים תוך שניה וחצי, לפעמים לוקח לי חצי דקה.

אני בד"כ כלל בריא (B12 טיפה נמוך) ולוקח כדורי מגנזיום (תוסף מזון) לטובת אימוני כושר.

מה זה יכול להיות? מה כדאי לבדוק ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זכרון שמות

הוספת תגובה

• זיכרון שמות

גל גפן-ריטר
    12/11/2009

גוב שלום,

בדברייך שכחת לציין את גילך, אבל אני אנסה בכל זאת לתת תשובה מקיפה.

לפי תיאורך אתה מתאר קושי קל ביותר בשליפת שמות. קושי אשר יכול לנבוע מתקופה לחוצה יותר בחייך, אולי פעמיים בהם היית יותר טרוד או עסוק כך שלא היית פנוי דייך למשימה. על פניו זה לא נשמע לי בעיות זיכרון שבעקבותם דרוש אבחון.
    חשוב מאוד כי בחוסר של B12 תטפל , כי חוסרים משמעותיים בויטמין זה יכולים לגרום לקשיים קוגניטיביים.
    מלבד זאת במידה ואתה מרגיש שממשיכה התדרדרות מומלץ שתפנה לרופא משפחה להמשך בירור.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אדבר עם רופא המשפחה.

גוב
    15/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו