מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- OCDּPTSDּטיפול פסיכיאטרי וכן אבחוןmanosss09/11/2009
ד"רנכבד
איך אממש זכויותי אצל הגופים הגדולים אולי אדוני יודע להסביר לי
אני כבן 58 נהג אוטובוס בשנים האחרונות בספטמבר 2008 נפלתי בעלייתי לאוטובוס נהייתה אמטומה בשוק רגל שמאל האמטומה התנפחה וכנראה שקבלתי חבטה בראש כל מה שאני זוכר הוא כוכבים עם שובלים באמצא היום, ,נשאבה ונותחה בקופ"ח כתוצאה מהתאונה הייתי חייב לקבל תרופות לכאבים בכל הגוף התרופות כנראה גרמו לי לפריחה חום פצעים בכל הגוף גירודים עזים עד היום הזה,
טופלתי ע"י אורטופד ששלח אותי לרופא עור ששלח אותי לפסיכיאטר
ומשם נשלחתי לאישפוז בבית חולים תל השומר מחלקת עור ואחרי כן טיפולים פסיכיאטריים
ופסיכולוגיים עד עצם היום הזה, ועכשיו נשלחתי ע"י פסיכיאטר לאבחון נוירופסיכולוגי,
אני סובל מPTSDּOCD לוקח תרופות ציפרלקס 20מ"ג פרפנאן4 וואבן ,בןנדרומין,וויאפקס 150 הטיפול נמשך אך את ההטבה אני עדיין לא רואה , אני חי מקצבת ביטוח לאומי לא עובד ולא מקבל שכר ממעבידי שכשחלפו 3חודש מהתאונה הפסיק לשלם עבורי
אפילו לביטוח מיבטחים!!וועדות הביטוח הלאומי נתנו לי 40 אחוז נכות זמנית ואני נשלח מידי חודש לרופא אחר אם זה רופא עור או פסיכיאטר וקבלתי עכשיו זימון לנוירופסיכולוג לאבחן אותי
האם כבודוך יכול הלהסביר לי אם בכתב או בע"פ מהם זכויותי
במדינה שאני משלם לביטוח הלאומי יותר מ40 שנה ,ומהו האבחון הזה?אני סובל מזה זמן רב מפחדים צעקות ,מריבות,וויכוחים, התפרצויות זעם,אין שמחת חיים ואין חשק למין בכלל ,אין חשק למפגשים חברתיים,כל פגישה שיש לי אני חייב להתכונן נפשית מה לעשות איך כמה ולמה אני חייב בשעורי בית בכל דבר ובלילות לא ישן מתעורר בבעטה מכל פיפס
בתודה מראש חן חן על תשומת הלב MANOSSS* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון וטיפול
גל גפן-ריטר12/11/2009שלום,
אני שומעת את המצוקה והייאוש שבמכתבך ואני מבינה שעד כה עברת מסכת ייסורים.
אני אנסה להיות ברורה בתשובתי ואשמח לעמוד לשרותך גם בהמשך.
1. לגבי ההסבר על אבחון נוירופסיכולוגי זהו אבחון אשר מטרתו להעריך את היכולת של האדם בתחומים כמו: חשיבה, זיכרון, למידה, קשב וריכוז, שפה וכן את התחום הרגשי. אבחון זה אמור לתת לאבחן את מקור הקשיים מהם אתה סובל ולהפנות אותך להמשך טיפול על פי הממצאים.
2. לגבי הזכויות המגיעות לך הייתי ממליצה לך לערב עו"ד ולהתייעץ איתו לגבי מה מגיע לך מביטוח לאומי ומה מביטוחים פרטיים כאילו ואחרים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהOCDּּPTSD
manosss04/12/2009בהמשך למיכתי הראשון אני מודה כלן באופן אישי ותודה חמה !!!!!
עברתי את האבחון הנוירופסיכולוגי אצל הד"ר גאגין ,כששאלתי אותו מדוע האבחון אצלו לוקח רק שעתיים ושאני קורא באינטרנט איבחון כזה לוקח יור מ4 שעות עד 9 שעות,
רציתי לשאול אתכם גבורתי המלומדות (חבל שלהורי לא היה כסף לשלוח אותי ללמוד)מדוע הביטוח הלאומי וכן כמעט כל המערכות הרפואיות( ואני לא מכליל וסליחה ) מסתירות מפני מ מ צ אי ם !!
למה זה קורה לי ואולי אלו רק תחושות שלי עצמי , אבל אני ממש לא מבין
1, חוות דעת מומחה לרפואת עור לפני כחודשיים ויותר אני לא מקבל לידי ,
2,חוות דעת פסיכיאטרית מתאריך ה13 09 09 אני לא מקבל
3"את תשובות האבחון הנורופסיכולוגי אני לא מקבל,
4,הייתי באשפוז בבית חולים ולפני האישפוז ציינתי לרופאים אני רגיש לאנטיביוטיקה ופנצילין וזה
גורם לי נזק ופריחה בכל הגוף וגרד וחנק ויש סכנה בעיניין אבל מי יכול להתווכח עם רופאים ?
הזריקו לי לווריד אנטיביוטיקה ופרחתי כמו פרח הכלנית,ולאחר צעקותעם רופאים ביקשו להחליף לי אנטיביוטיקה וסרבתי בעקשנות ללא אנטיביוטיקה,ואחר הזריקו לי 4 זריקות פנרגן כדי לרפא וכדורי האיסטון לטיפול בגרד הנוראי ובהתאם לכך אושפזתי 7 ימים וברצוני לציין שבמכתב השחרור מבית החולים לא צויין ולו במילה אחת על כל העיניין , אז מה אני ? אולי משוגע אולי לא נורמלי , ואולי אני מתייחס לחיים שלי יותר מידי ברצינות ועוד ברצוני לצין שכל שקרה לי באתו עיניין סיפרתי למטפלת שלי מבית החולים לחולי נפש אברבנל!
אז איך איך איך אני אבין את כל כללי המשחק בעולמנו זה לפעמים אני חושב שאני מיותר בעולם כי רק תלונות יש לי מהחיים סביבי!!!!קבלתי בחום את המלצתך לערב עו"ד בעיניני הביטוחים!תודה !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תופעה לא מובנת - הפרעת זיכרון אחרי אקט מיני
זכרון בקריאה רגילה לעומת קריאה דיגיטלית
שיטות וטכניקה לשיפור הבנה ולוגיקה
תוספי תזונה לשיפור זיכרון והוכחה מדעית
דברים שמשפיעים על הזכרון
שינויים איסכמיים במח- בירור
אוכל ותוספי מזון - בירור
טכניקות לשיפור מחשבה- בירור
שינויים באפקטיביות הזיכרון - בירור
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?