המלצה על מומחה לקשב וריכוז+דכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה על מומחה לקשב וריכוז+דכאון
    GS
    22/11/2009

שלום רב
    אני מחפש המלצה על מומחה בטיפול בהפרעות קשב וריכוז ודכאון
    רצוי באזור תל אביב
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איזה מומחה?

ד``ר שרה רפפורט
    25/11/2009

שלום רב,
    לצורך מתן המלצה לבעל מקצוע מתאים אני זקוקה ליותר מידע. האם אתה מחפש רופא לצורך האבחנה מובדלת וטיפול תרופתי בהתאם הצורך, אבחון או מטפל לצורך שיפור בעיות קבש וריכוז או או מטפל בשל הדיכאון.
    אשמח לקבל יותר אינפורמציה ממך ולעזור עם בקשתך.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל השלוש

ds
    28/11/2009

לפי מה שאני מבין כל השלוש קשורים זה בזה, לכן אני מחפש לטפל גם בזה וגם בזה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיכאון ובעיות קשב

ד``ר שרה רפפורט
    02/12/2009

שלום לך,
    לאור המידע המצומצמת שברשותי, אני ממליצה על התייחסות שיטתית במצבך.
    ראשונית, אני ממליצה שאתה פונה לרופא פסיכיאטר בשל טיפול בדיכאון. התרופות נגד דכאון העכשיויות מאוד יעילות. יתכון שטיפול מסוג זה ישפר גם את תפקודך הקוגניטיבי. יש להתין ולראות. במידה שפסיכאטר האבחן קושי מסוג אחר, הוא יכוון אותך לטיפול אחר. ניתן לפנות לרופא פסיכאטר במסגרת של הקופה.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת מידע

ds
    03/12/2009

אני בן 23, סטודנט, לפני כשנתיים וחצי קרו לי מספר ארועים שמאז אני לא אותו בנאדם, כל הזמן עסוק במחשבות ונמצא בסוג של דכאון... במקביל הופיעו לי הפרעות זכרון\ קשב וריכוז...
    האם אני חייב לפנות לפסיכיאטר ? פסיכולוג לא יכול לתת לי את אותו הטיפול?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד``ר שרה רפפורט
    05/12/2009

גם פסיכולוג בהחלט ייכול לעזור בבעיותיך הרגשיות. יתכן שהמטפל שמתחיל לעבוד איתך יחליט לפנות אותך לייעוץ אצל פסיכיאטר לצורך התאמה תרופות כדי ליעיל את הטיפול בך. און צורך לפחד מפסיכיאטרים, לפעמים תוספת טיפול זה מאוד עוזר. כמו כן, אני מאמינה שעם השיפור במצבך הרגשי יחל גם שיפור בתפקוד הקשב והזיכרון.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו