שכחתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי
    שירי
    11/12/2009

הי
    שנים רבות אני מנסה בדרכים טיפוליות ואלטרנטיביות לטפל בדיכדוך מתמשך והפרעות שינה בארבע חודשים האחרונים עברתי מס ארועים שהכבידו על המצב הקיים בינהם פרידת ממערכת יחסים זוגית רבת שנים , בסמוך פטירת חבר קרוב די במפתיע קרוב משפחה שנפגע בתקופה הזו גם ומתמודד עם נזק בילתי הפיך , ואני לא יודעת אם יכול להמצא קשר או לא אבל תמיד התקשתי לזכו ר דברים לאחור בטווח הקצר מה עבר בשבוע האחרון למשל ועד כמה שלי זה מרגיש זה אף החמיר, זה לא ככ מטריד אותי אך השבוע נסעתי במונית ולא ידעתי להגיד מה שם הרחוב בו אני מתגורר תת בשום אופן עד שנאלצתי לכוון את הנהג והתוודתי לשם כשהגענו אליי
    והיום נישאלתי עי בן דודי לפשר הודעת SMS ששלחתי לו לפני כיומיים בבוקר מוקדם ואכן בבדיקה בנייד שלי גם כן הוצאתי הודעה זו בלי לזכור כלל וכלל שזה נעשה ולמה בכלל שאשלח הודעה כזו האם יש מקום לבדוק ?ואיך אם כן? אגב המסקנה שהתבקשה לשיכחה היא הארועים האחרונים כיוון שבשבוע האחרון מצאתי את עצמי מאבדת את כל הלוז לי לא זכרתי מאום ממה שקבעתי לא משמרות בעבודה לא פגישה של תחביב בו אני עוסקת ממש כשפנו אליי הגורמים הקשורים הרגשתי כלך כך שלא יכול הות שאני קבעתי בימים אלו ואלו את הפעיליות איפה הייתי אני כשזה דובר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שכחתי

הוספת תגובה

• גורמים שונים לתוצאה

גל גפן-ריטר
    17/12/2009

שירדל שלום,
    את אכן מתארת מצב רגשי מורכב אשר יכול כמובן להשפיע על תפקודי הזיכרון והקשב שלך.
    לא ציינת האם את מטופלת כיום והאם את נוטלת תרופות אנטי-דכאוניות או אנטי-חרדתיות. מה שברור שמצבך הרגשי כיום אינו מאוזן.
    מכיוון שאת מודעת לקושי הרגשי שלך הייתי ממליצה לך קודם כל לטפל בכך. ברגע שתהיה הקלה מסוימת בתחושותייך , ברמת הדיכאון או החרדה ועדיין ממשיכים הסימפטומים הללו, את יכולה להתחיל בירור. הייתי ממליצה לך להתחיל בבירור רפואי (בדיקות דם וכיוב') ולאחר מכן לעבור בדיקה נוירופסיכולוגית.
    אך שוב, חשוב שתבדקי דבר דבר, וייתכן מאוד שברגע שהעומס הרגשי יחלוף תהיה הקלה משמעותית בסימפטומים.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו