בעיות לחץ וזיכרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות לחץ וזיכרון
    zooloo
    02/01/2010

שלום. אני בן 22. כבר מספר שנים שיש לי בעית לחץ, הכוונה היא שאני כל הזמן בלחץ פנימי כזה, העניין מתבטא ברעידות קבועות של הרגליים, משחק עם הידיים ועם השיניים, וכל דבר שיכול לעשות לי קצב בראש.. הבעיה הנוספת היא איבוד זיכרון הן בטווח הקרוב והן בטווח הקרוב. הייתי אצל רופא משפחה והוא אמר שאין מה לעשות למעט תרגילים. אני משוכנע שיש יותר מזה, ואני חושב שהבעיה נובעת ממשהו שקרה לי, אולי בעבר ואולי בהווה, אבל אני לא מצליח להצביע בדיוק. בכל מקרה, אני אשמח אם תייעצו לי מה לעשות כי נמאס לי כבר מהמצב כמו שהוא. אני לא מסוגל שניה לשבת בשקט ואני שוכח דברים חשובים. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות לחץ וזיכרון

הוספת תגובה

• לחץ ובעיות זיכרון

ד``ר שרה רפפורט
    04/01/2010

שלום לך,
    לפי התיאור שלך, נראה כי הלצ הנפשי שאתה חוה באופן תמידי הוא הגורם העיקרי לבעיותיך בזיכרון.
    ייתכן שאתה סובל מחרדות. קודם כל, אני ממליצה לך לפנות לטיפול נפשי אצל פסיכולוג לצורך זהוי גורם הלחץ, אבחנה מסודרת, וכן לימוד הפחתה והתמודדות עם הלחץ והחרדות. בנוסף, כדאי לך להתייעץ עם רופא פסיכיטר כי היום יש תרופות מאוד יעילות למצבך. כמו כו, אני די בטוחה שאחרי זמן מה של טיפול נפשי מסודר, בעיותיך בזיכרון ישתפתרו.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו