זיכרון הולך ונחלש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיכרון הולך ונחלש
    אושרת
    21/01/2010

שלום רב.
    אני בת 36, ויש לי בעיות זיכרון מאוד קשות, מאז ומתמיד סבלתי מזיכרון חלש,
    ונדמה כי לאחר הלידה, שאירעה לפני כ-9 חודשים, הבעיה החריפה עוד יותר.
    האם הבעיה ברת תיקון?
    מה עליי לעשות כדי להתקדם ולטפל בבעיה?

תודה,
    אושרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיכרון הולך ונחלש

הוספת תגובה

• בירור דחוף

גל גפן-ריטר
    21/01/2010

אושרת שלום,
    את מציינת כי את סובלת מזיכרון חלש, לפי דברייך, מאז ומתמיד. האם עברת בעבר אבחון? האם עשית בירור רפואי כלשהו?
    חשוב מאוד כי תפני לרופא המשפחה ותספרי לו על בעיותייך על מנת להתחיל בבירור רפואי מקיף. למשל, ייתכן כי לאחר הלידה מצב הויטמינים בגופך נמצא בחסר של ויטמין B12 או ברזל והדבר בהחלט יכול להוביל גם להתדרדרות בתחום הקוגניטיבי.

אני מניחה כי עם תינוקת קטנה הזמן איננו רב, אך חשוב מאוד כי תטפלי בעצמך

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

אושרת
    22/01/2010

ראשית, תודה על תגובתך.
    שנית, איזה רופא מטפל בבעיות מסוג זה? לאיזה רופא אמורה להפנות אותי רופאת המשפחה?

תודה ושבת שלום,
    אושרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור

גל גפן-ריטר
    22/01/2010

אושרת שלום,

אני מציעה כי תפני לרופאת משפחה קודם כל לבצע בדיקות דם מקיפות, במידת הצורך היא תפנה אותך לנוירולוג על מנת לבצע בירור מקיף לגבי מקור הקשיים שאת חווה בזיכרון, גם כיום וגם בעבר.
    לאחר הבירור ובהתחשב בתוצאות ייתכן וכדאי יהיה לערוך אבחון נוירופסיכולוגי לגבי מהות הקשיים בזיכרון.

שיהיה הרבה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו