נסיעה במונית ללא חלונות פתוחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיעה במונית ללא חלונות פתוחים
    יצחק
    21/01/2010

אני נוסע לעבודה במונית .
    הנסיעה לוקחת כשעתיים.
    אנחנו 4 אנשים במונית והנהג מסרב לפתוח חלון בטענה שקר לו וגם האיוורור לא עובד.
    אני קראתי שמחסור בחמצן בדום נשימתי בשינה גורם לתמותה של תאי מוח.
    האם יכול לקרוא מצב שבו החמצן במונית ירד בגלל שאנחנו 4 אנשים שנושמים ואתחיל לסבול ממחסור בחמצן ויגרם לי נזק ולו הקטן ביותר למוח בגלל הנסיעות האלה בדומה למצב שקורה לאנשים שסובלים מדום נשימתי בשינה?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אפשר בבקשה תשובה לשאלתי?

יצחק
    23/01/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר איוורור וחוסר חמצן

ד``ר שרה רפפורט
    24/01/2010

יצחק שלום,
    נראה כי אתה די סובל מהנסיעות לעבודתך במונית.
    בין היתר, נזק מוחי רק ואך נגרם במצב של "חוסר" הספקת חמצן למוח אפילו לזמן קצר. למרות שאתה מרגיש חנק וסובל מהחוסר איוורור. ברכב יש עדיין כניסה של איוור, בעיקר במהלך נסיעה, ולא מדובר על חלל אטום.
    עם זאת, לצורך השיפור תנאי הנסיעה, אני ממליצה לפעול באסרטיביות, ולהגיע להסדר עם הנהג ועם יתר הנוסעים בנוגע לאיוורור ברכב, או לחלופין להתלונן בחברה שמפעילה את המונית הנדון.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי את המשפט:

יצחק
    24/01/2010

ברכב יש עדיין כניסה של איוור, בעיקר במהלך נסיעה חמצן, ולמדובר על חלל אטום.

אז אין כלל נזק למוח במהלך נסיעה שכזאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון והמשך

ד``ר שרה רפפורט
    26/01/2010

סליחה על התעות. תקנתי בתגובתי הקודמת!
    נכון, לא נגרם נזק מוחי כתוצאה מ"הנסיעה כזאת" .
    ייתכון שאחרי הנסיעה בדרכך לעבודה, אתה חש עייפות וקושי להתרכז לפרק זמן מסוים, אך התופעות האלו עללות לחלוף אחרי זמן קצר.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו