הפסיכולוג דר' זולי זלוטוגורסקי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסיכולוג דר' זולי זלוטוגורסקי
    עופר
    31/01/2010

שלום לך דר' רפפורט
    לפני כמה חדשים פניתי אליך בפורום זה בנושא מבחנים נוירו פסיכולוגים שנערכו בצורה מרושלת בלשון המעטה ע"י הפסיכולוג דר' זלוטוגורסקי.
    לאחר תשובתך פניתי בתלונה למשרד הבריאות ולמוסד לביטוח לאומי.
    התובע הראשי של משרד הבריאות וועדת התלונות פתחו בחקירה, קביעתם היא: חברי הוועדה מצאו עדות לכאורה חשד סביר לעבירת משמעת בהתנהגותו של דר' זלוטוגורסקי בקשר לאיבחוני.
    התובע הראשי עוה"ד יונתן ברג החליט להגיש קובלנה נגד הפסיכולוג הנ"ל והעביר את חומר החקירה לוועדת המשמעת.
    המוסד לביטוח לאומי /הלשכה הרפואית /דר' מריו סקולסקי מנהל הלשכה קבע: דר' זלוטוגורסקי הושהה מהשתתפות בוועדות הרפואיות, כמו כן אין להפנות אליו בדיקות פסיכו- דיאגנוסטיות או חוות דעת עד לסיום הבירור.

בידי המסמכים המאשרים את הכתוב כאן.

בכבוד רב
    עופר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לעופר, גם אני רוצה לפעול כנגד רופא

משה
    02/02/2010

נוירופסיכולוג, בגלל טעויות בבדיקה.

האם אתה יכול להנחות אותי?

תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האסרטיביות משתלמת

ד``ר שרה רפפורט
    03/02/2010

עופר שלום,
    תודה על העדכון. צער לי לשמוע על עמית שלא עומד בסנדרטים המקצועיים. נראה כי תלונותיך היו שיניים, .

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו