מדוע תוקפים רופאים ?????????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדוע תוקפים רופאים ?????????
    SABAMOMO
    11/02/2010

האם נירופסיכולוג מאבחן את ראש האדם בשעה וחצי ? ומוסר את אבחנתו רק למי ששולח אותו? אם הייתי יודע שכך רופא מתנהג אזי אפילו לא הייתי מביט לעברו, זה זילות וזלזול בזכויות האדם זה גועל נפש שאדם שיש לו תואר ד"ר מאבחן חולה ומפחד לומר לו את אבחנתו , הוא מוסר את אבחנתו למי שמשלם לו אזי זה לא רופא !!!!!!!!!! אם הרמב"ם היה רואה דברים כאלה היה מסתובב בקברו 360 מעלות , ואחר כך שואלים הרופאים כמו מסכנים מדוע תוקפים אותם !!!!!!!!!
    אני רוצה להוסיף ולומר אני נגעל מהצורת ההתנהגות של רופא שמחשיב את מקצועו כניורופסיכולוג תעודתו כנייר מזוייף!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדוע תוקפים רופאים ?????????

הוספת תגובה

• תביעת נכות

ד``ר שרה רפפורט
    15/02/2010

שלום לך,
    אני מבינה את הכעס שלך מחיוותך של הבדיקה. ברצוני לציין שבדיקה כלשהי שנערכת במסגרת תביעת נכות (נגד ביטוח לאומי או במהלך דיון משפטי), המאבחן מחויב למסור את ממצאי הבדיקה קודם כל לגורם הפניה. זה החוק! והבאבחן כפוף לכללים שמקובלים במסגרת התביעה. כאשר מחליטים לעבור תהליך של תביעה, חשוב להבין שהרופאים שבודקים אותך אינם גורמים מטפלים. עם זאת, ניתן לקבל ממצאי הבדיקה דרך עו"ד שמנהל את התביעה או לחלופין, לפנות לערוץ מקובל של הביטוח לאומי.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו