מבקשת עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת עזרה
    חגית
    20/02/2010

אנ י בת 35 נולדתי לבית פחות או יותר נורמטיבי
    אינני זוכרת בעל פה שירים ישראלים ושירי ילדות, אני גרועה בגיאוגרפיה שלא לדבר על ממש להגיע למקום מסויים ונעזרת לעתים שוב ושוב ב GPS לאותו המקום
    אינני זוכרת שמות ופנים בקלות
    אינני זוכרת שמות ותפקידים של חברי כנסת
    אין לי ידע בהיסטוריה של מדינת ישראל והעולם
    זה רק על קצה המזלג ידע רוחבי ודברים שרוב האנשים בחברה בה אני חיה יודעים וזוכרים
    ועל אף כל זאת אעיד על עצמי שאני אדם מודע מאוד שהצליח להקים משפחה למצוא תעסוקה מרתקת ולהתגבר על כל הקשיים הנל
    לאור איבחונים של בני שנתקל בקשיים עלתה בי השאלה נחרצות האם אני סובלת מלקות מסויימת שגורמת לפער הזה
    אשמח לקבל הכוונה בכדי שאוכל לנסות ולטפל ולשפר את תהליכי הזיכרון והחשיבה
    תודה חגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת עזרה

הוספת תגובה

• אבחנה

גל גפן-ריטר
    26/02/2010

חגית שלום,
    ממה שאני מבינה מדברייך עולה כי את מתמודדת עם הקשיים אותם תיארת, לאורך כל החיים.
    חלק מהדברים שתיארת אינם כה חריגים ולכולנו יש את תחומי הידע שאנו בקיאים בהם וזוכרים אותם לעומת תחומי ידע ויכולות שהן פחות טובות אצלינו.
    ייתכן כמובן שגם את, כמו בנך סובלת מליקוים ספציפיים, ועל מנת לדעת לטפל צריך לבצע אבחנה איפה נמצא הקושי. במידה ואת מעוניינת הייתי ממליצה לך לעבור אבחון אשר מתמקד בתפקודי זיכרון, קשב, תפיסה , שפה וחשיבה.
    יחד עם זאת , יש לזכור שבסך הכול נשמע שאתה מתפקדת בצורה טובה וככל הנראה מצאת בדרך שלך את הפתרונות להתמודד עם הקשיים. כך שחשוב כשאת נגשת לאבחון שכזה, בהינתן העלויות,
    שתהיה לך מטרה ברורה לשמה את רוצה לערוך אותו ומה הציפיות שלך מכזה אבחון.
    אשמח לענות על שאלות נוספות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו