בעיות בזיכרון לטווח הקצר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בזיכרון לטווח הקצר
    מיכל
    21/03/2010

שלום ד"ר

אני בת 26. כבר תקופה ארוכה יש לי בעיה שאיני זוכרת איפה אני מניחה דברים אם זה טלפון נייד , מפתחות רכב וכדומה וזה יכול להיות גם אחרי כמה שניות ששמתי משהו באיזה מקום ואיני זוכרת איפה שמתי. הנני חוששת מאוד מאחר ולאחרונה זה מתגבר אצלי ומפריע לי בהרבה תחומים בחיים. עם זכרונות מהעבר הרחוק אין לי בעיה והזיכרון אף טוב אך שזה קשור למשהו רגעי איפה הנחתי את המגבת, החולצה, המפתחות וכו' איני זוכרת. דוגמא נוספת שהנחתי את הנייד בכיס שלי ואחרי כמה שניות זה אבד מזכרוני. זה מתחיל ממש להדאיג אותי ולהפחיד. איזה בדיקות אני צריכה לעשות? וממה זה יכול לנבוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בזיכרון לטווח הקצר

הוספת תגובה

• זיכרון ,קשב ומוסחות

גל גפן-ריטר
    21/03/2010

מיכל שלום,
    את מתארת מצבים אשר יכולים לקרות לכולנו. ישנן כמה שאלות מכוונות שייתכן ויעזרו לך למקד את הקושי:
    1. האם בזמן שאת עושה דברים אלו, כלומר מניחה את המפתחות, פלאפון וכיוב', את טרודה בדברים אחרים? או האם את עושה במקביל מספר דברים בבת אחת?
    2. האם בתקופה האחרונה את חשה עומס באופן כללי או עייפות? כיצד את ישנה בלילה? שכחה כמו שאת מתארת יכולה לנבוע גם ממחסור בשינה ועייפות אשר גורמות לירידה ברמת הריכוז.
    3. לא ציינת האם את עובדת או לומדת וכיצד את מתפקדת בתחומים אלו.
    4. במידה וזה ממשיך כדאי לפנות לבירור רפואי.

שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו