אי שקט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי שקט
    גיא
    14/04/2010

אני סובל כבר כמה שנים ממצב של מתח שמתבטא בכך שאני חסר סבלנות , חש חוסר התלהבות גמור, שעמום ועצבנות. יש לי נטייה לחשוב מחשבות מאוד לא צלולות וקורא לי הרבה שאני יודע שחשבתי על משהו לפני רגע אבל אין לי מושג מה חשבתי, כאילו התעוררתי מחלום. לדברים שאני נותן תשומת לב מיוחדת יש לי זיכרון טוב אך מאוד קשה לי לזכור פרטים ממאורעות שונים בין אם זה בעבר הרחוק או הקרוב. בשנה האחרונה שמתי לב שיש לי כל הזמן רוק בפה כך שכל פעם שאני מדבר עם מישהו אני צריך לעצור כל כמה זמן ולבלוע. יש לי הרבה מתח בלסת , ברגליים ובצוואר.
    אני בן 21 והתחלתי לשים לב לבעיה הזו בסביבות גיל 17. במשך הזמן האי שקט הזה התגבר,
    לקחתי קונסרטה לתקופה מסוימת אבל זה רק עשה אותי עוד יותר עצבני.
    בנוסף שמתי לב שיש לי מן סוג של מתח בצד שמאל של הגוף שאני רק שם לב אליו אם אני ממש מתרכז.
    זהו אני חושב, אני מקווה שתוכלו לעזור לי תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי שקט

הוספת תגובה

• אי שקט

גל גפן-ריטר
    14/04/2010

גיא שלום,

את מתאר סימפטומים אשר ייתכן ונובעים ממצב רגשי שאת נמצא בו וייתכן ואף לפני מספר שנים אירע אירוע משמעותי מאוד מבחינתך אשר עורר את התגובות הללו.
    אני ממליצה לך לפנות להמשך בירור לפסיכולוג או פסיכיאטר על מנת להעמיק את ההבנה של הסימפטומים שאתה חווה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו