שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ל
    30/05/2010

באם לי כמה רעיונות ואני שוכחת את הראשון. מה לעשות?
    לפני הרבה שנים הייתי בבית חולים והמרפאה בעיסוק כתבה שאני משתמשת בטכניקה של הצמדות לנתון. זאת כנראה טכניקה לא טובה בשביל לזכור כממה דברים. איך אפשר להצמד לכמה נתונים, או איזה טכניקה יותר טובה יש?
    פעם הייתי קולטת מצויין. אח"כ נפגעתי בעיקר בעין והייתי בהלם ואבחנו אותי יותר גרוע מהאמת במשך שנים, ואני רוצה להחזיר את הבטחון בזיכרון ולהפוך אותו ליעיל יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר שרה רפפורט
    05/06/2010

שלום רב,
    נראה כי קשייך בזיכרון נובעים חלקם גם מבעיות בארגון החומר. לאור שעברת טיפול בתחום כבר לפני שנים, אני ממליצה לפנות להערכה קוגניטיבית חוזרת ועדכנית, וכן לסידרה של טיפולים ע"מ להתמודד עם מצבך היום.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור

ל
    08/06/2010

איפה לעשות הערכה קוגניטיבית חוזרת ואילו טיפולים לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבחון קוגניטיבי

ד``ר שרה רפפורט
    09/06/2010

1. את יכולה לפנות חזרה למקום שטופלת בעבר.

2. היום רוב המרכזים הרפואיים נותנים את השירות של אבחון וטיפול קוגניטיבי. את יכולה לברר בבית חולים קרוב למגוריך, או לחלופין לברר את העניין בקופת חולים שלך.

3. אצלנו במכון קוגניטיב ניתן רק לבצע אבחון בלבד.

ההצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו