זיכרון ,מחלת NF ביטחון עצמי ירוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיכרון ,מחלת NF ביטחון עצמי ירוד
    הילה
    01/06/2010

שלום אני צריכה עזרה ..
    אני בת 22 ..בסובלת ממחלת NF1 ..עם השלכות של ליקויי למידה
    אצלי הם בכישורי שפה, ..כלומר קשה לי לרכוש שפה..השפה האנגלית שלי עם אוצר מילים ירוד.קשה לי לתפוס את השפה..לפעמים בעברית אני גם משבשת מילים - עם זה בעלפה או בכתב..אנגלית אני לא יודעת לקרוא או לכתוב או לדבר או להבין משפט שלם...

לפעמים אם אני מגיעה למקומות עבודה
    אני לא מצליחה לזכור בפעם אחת מה נאמר לי..
    בראינות עבודה או בלימוד העבודה.
    בראיון עבודה אני לא מצליחה לזכור בדיוק את הסכום שאומרים לי שאני צריכה להרוויח
    או על אופן העבודה..

ואני מרגישה שאני חייבת לרושום,,ממש באותו הרגע,,והרי זה לא הגיוני ולא אפשרי לעשות זאת..
    זה דיי מייאש , ואני לא ממש יודעת מה אפשר לעשות, ואיזה עצות יש.

קשה לי בפעם חות לזכור דברים ,עם זה חפצים כלשהם,קוד כלשהו, וכד'

אני מפחדת להיות "שרופה" בשוק העבודה

כרגע אני לא עובדת ולא לומדת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• NF, לקות למידה וקשיי שפה וזיכרון

ד``ר שרה רפפורט
    05/06/2010

הילה שלום,
    את לא ציינת האם בעבר את קבלת הוראה מתקנת ו/או טיפול אצל קלינאית תקשורת. כמו כן, גם אם עברת אבחון ללקויי למידה בגיל בי"ס, כיום חשוב לעבור אבחון חוזר כדי למקד באופן עדכני את הקשיים שלך ולהמליץ על טכניקות פיצוי. נראה כי את גם מתקשה להיות קשוב ואולי את גם לחוצה בנוגע לתחום העבודה, דבר שדורש בירור. אני ממליצה על אבחון נוירופסיכולוגי והמאבחן ייכול לכוון אותך בהתאם קשייך.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו