אלצהיימר מתקדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלצהיימר מתקדם
    איציק
    16/06/2010

שלום
    אמי חולת אלצהיימר כבר 5 שנים ולאחרונה הבנו מהרופא שהיא בשלב השלישי
    עד היום טיפל בה אבי בבית, והיתה מטפלת של ב.לאומי כ 18 שעות.
    בפעל היא לא אוכלת תקין ולא לא לוקחת תרופות סדיר ,מסרבת למיקלחת גם בעזרת בעלה והבנות
    וזה הפך להיות מאוד קשה לטיפול,כך שהכנסנו אותה השבוע למוסד מתוך הנחה ששם תטופל,תאכל כראוי ותקבל תרופות שיאזנו אותה.
    בפעל אני ובני המשפחה מאוד מתוסכלים כי לא טוב לה שם ונראה שהיא מבינה את המצב ומתנגדת.
    אני גם לא מרגיש שהמוסד נותן ממש מענה.
    עם מי ניתן להתיעץ לגבי קבלת ההחלטה האם המוסד טוב או שעדיף להתאמץ ולנסות לטפל בה בבית בדרך אחרת.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלצהיימר מתקדם

הוספת תגובה

• ייעוץ והכוונה

גל גפן-ריטר
    18/06/2010

איציק שלום,

מכיוון שאיני מכירה את מצבך של אמך או את המוסד בו היא נמצאת ומה הן הבעיות בפועל שאתם מתמודדים עמם הייתי ממליצה לך, לפנות לעובדת הסוציאלית שאני מניחה שנמצאת במוסד שכזה. במידה ואתם רוצים להתייעץ עם גורם חיצוני יותר, הייתי ממליצה על רופא המשפחה או עובדת סוציאלית של קופת החולים שלכם.

ייתכן וכדאי לשקול גם טיפול ותמיכה עבורכם בהתמודדות המאוד לא פשוטה הזו. ישנה עמותה לחולי אלצהייצמר שתוכל לפנות אליה ולהתייעץ עמם גם כן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו