שכול במשפחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכול במשפחה
    אילנה
    10/07/2010

שלום
    האחיין שלי מת בצבא ב 2004 ,לאחר כמה חודשים אימי חלתה בהרפס זוסטר,אנני יודעת עד כמה זה קשור למות נכדה,התוצאה של ההרפס כאב עיצבי,אמא טופלה במחלקת כאב רמבם,הרבה טיפולים ולא עזר כלום,אני גרושה שחיה עם אמא אחרי ששהיתי מחוץ לבית 25 שנה,בכמה חודשים האחרונים ,יש בילבול ,על הבית שאמא טוענת שהוא לא שלה,אימי אינה זוכרת את הנינים שלי,למרות שהכירה את כולם,אינה יודעת מהם נכדיה,כשבאים היא שואלת מי זה? זה רק בזמן האחרון,אימי מטופלת בסירופ אוקסיקוד רק לפי הצורך לא אופן קבוע,כך שמיום שהופיע הביבול הפסקתי לתת לה את הסירופ,ועדיין הבילבול ממשיך,אימי שהיתה עצמאית לגמרי,וכל חייה עבדה עבודות הכי קשות,נקיונות ומטבחים.אינה תדע לחזור לביתה באם תצא,ממש קוגנטיבית לא מתפקדת וזה עצוב מאוד,מבקשת לדעת מה עליי לעשות? ולמי לפנות? אודה לכם מאוד אילנה בר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שכול במשפחה

הוספת תגובה

• ברור רפאוי דחוף

ד``ר שרה רפפורט
    10/07/2010

אילנה שלום,
    אני מאוד מבינה את דאגה שלב בנוגע מצבה של אמך. את לא ציינת גילה, ויתכן שמדובר בקשישה. חיוני שהיא תעבור בירור רפואי דחוף. תתחילי אצל הרופא המשפחה כולל בדיקות שגרתיות, ובנוסף תבקשי הפניה לנוירולוג.

הברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו