בעיית בזכרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית בזכרון
    אבי
    26/08/2010

שלום,
    אני בן 18 לפני כ-6 ימים (יום שיש) שתיתי אלכוהול מאז שיום שבת קמתי בבוקר אני מתקשה לזכור דברים.
    זה לא הפעם הראשונה שלי ששתיתי אלכוהול שתיתי הרבה פעמים. אני גם מתקשה לזכרו מקומות שהייתי בהם, אני מרגיש מבולבל.
    כבר 6 ימים שאני מתקשה לזכור דברים. מה צריך לעשות? לפנות לרופא? האם זה יעבור? וכמה זמן?

בבקשה תעזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית בזכרון

הוספת תגובה

• אלכוהול וזיכרון

גל גפן-ריטר
    28/08/2010

אבי שלום,

על פי מחקרים ידוע כי אלכוהול פוגע בזיכרון ובאופן ספציפי ביכולת ליצור זכרונות חדשים וכן ביכולת לשמור מידע זמין לטווח קצר. תופעות כמו שאתה מתאר אכן קיימות. כלומר, אובדן מידע של אירועים שקרו בזמן השתייה ולאחריה.

ייתכן שמה שאתה חווה זה הרעלת אלכוהול ורצוי בהקדם האפשרי לפנות לרופא ולעבור בדיקות בהתאם וטיפול. כמובן רצוי עוד יותר להמנע מצריכת אלכוהול בכמויות גדולות ובתדירות גבוהה. כי את הסימפטומים אתה חווה על עצמך כרגע והם עשויים רק להחריף במידה ותמשיך בהתנהגות זו.

מקווה שעזרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו