בעיית זיכרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית זיכרון
    מישהו
    13/09/2010

שלום
    אני בן 20 ובכמה חודשים האחרונים התחלתי להרגיש שהזכרון שלי נדפק... אני מתחיל לשכוח דברים שקרו לי בימים האחרונים כמו למשל מי אמר לי משהו מסויים או שאני זוכר שמישהו דיבר איתי (אפילו שעות) ואני לא זוכר כמעט כלום מכל השיחה.. גם פרצופים קשה לי לזכור.. זה היה לי פעם אבל לא ברמה הזאת..
    יש לציין שאני הייתי בתיכון תלמיד מצטיין ולא הייתה לי בעיה כלל לזכור כמות גדולה של חומר ועכשיו ללמוד דברים חדשים נהיה לי יותר קשה..
    דרך אגב אני סובל ממאניה דיפרסיה ואני לוקח כדורים על בסיס יומי השאלה אם זה משפיע...
    תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית זיכרון

הוספת תגובה

• אפשר תגובה בבקשה

מישהו
    16/09/2010

זה מאוד חשוב לי.. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות זיכרון

ד``ר שרה רפפורט
    16/09/2010

שלום גולש נכבד,
    אתה מציין שגם בעבר סבלת מקשיי זיכרון. האם אתה ידע מה גרם לכך בעבר וכיצד הבעיות חלפו?
    המחלה ההנפשית ממנה אתה סובל בהחלט יכולה לגרום לקשיי ריכוז וזיכרן, בעיקר במצבים של חוסר איזון תרופתי. חחשוב להתייעץ עם הפסיכיאטר המטפל שלך כי לפעמים יש צורך בשינוי תרופתי.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה על ההתייחסות

מישהו
    17/09/2010

אני לא יודע ממה נבעו הבעיות זכרון שלי אבל הם תמיד היו רק שעכשיו אני שוכח הרבה יותר דברים.
    בקשר למאניה דיפרסיה שאלתי את הפסיכיאטר הוא אמר שאין קשר בין התרופות שאני מקבל לזיכרון.. ואני צריך לעשות שוב בדיקות דם כדי לבדוק את רמת התרופה בדם אולי זה קשור. יכול להיות שזה קשור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות זיכרון

ד``ר שרה רפפורט
    17/09/2010

הפסיכיאטר שלך צודק. התרופות לא גורמות לבעיות בזיכרון, אלא מצבים של מאניה או דיכאון יכולים להשפיע בתפקודך. לפי התיאור שלך נראה כי מדובר בעיקר בקשיי ריכוז כאשר אתה לא ממוקד למידע שנמצא לפניך.
    במידה שאתה מאוזן מבחינת תרופתי והקשיים ממשיכים, אולי כדאי לשקול לעבור אבחון ע"מ לברר מידת הבעיה וכיצד לטפל בה.

חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה אבחון??

מישהו
    17/09/2010

צום קל וגמר חתימה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות זיכרון

ד``ר שרה רפפורט
    20/09/2010

אבחון שמתמקד בתלונותיך, כלומר אבחון לאיתור בעיות קשב וזיכרון לטווח קצר.
    מקווה שעזרתי

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו