בעיות קוגנטיביות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות קוגנטיביות
    איציק
    17/09/2010

שלום למנהלי הפורום.
    אני התחלתי בטיפול תרופתי לפני כחודשיים, בתרופה topmax כטיפול באיזון מצבי רוח. מלפני כשלושה שבועות בערך חוששני שהחלו בעיות קוגנטיביות לצוץ. אני שוכח מילים באמצע משפט, אני שוכח את נושא השיחה, אני מתבלבל בשיחה. (וזה גורם לי בעיות חברתיות לא קלות).
    העניין הוא שאני רוצה להיות בטוח ב100 אחוז שזה מהתרופה ושזה דבר חדש, האם מין יש אבחון עצמי שבו אוכל לבדוק את עת עצמי אם באמת ירדתי בזיכרון ובריכוז. או אם יש משהו בזול. (כי מעבר תרופות פסיכיאטריות לא דבר קל הוא).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות קוגנטיביות

הוספת תגובה

• תרופות פסיכיאטריות והזיכרון

ד``ר שרה רפפורט
    17/09/2010

איציק שלום,
    איני רופאה ולא מכירה התופעות לווי של התרופה שאתה נוטל. עליך להתייעץ בנושא עם הרופא הפסיכיאטר שלך. עם זאת, לפי ידעתי, מצב נפשי לא מאוזן יכול לגרום את הקשיים שאתה מתאר.
    ניתן להוריד באינטרנט מגוון אבחוני זיכרון קצרים, אם כי הם לא תקפים ביחס האבחנה. במקביל ניתן גם למצוא אתרים רבים עם תרגילי זיכרון, דבר שלפעמים יעיל מאוד.
    נראא שרק התחלת טיפול נפשי, ולפעמים צריך סבלנות ע"מ להגיע לאיזון תרופתי מתאים.

חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מאוד מודה לך על תשובתך.

איציק
    18/09/2010

יש אתרים ספציפיים שאת יכולה להמליץ לי עליהם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר שרה רפפורט
    20/09/2010

עליך ללהחליט איזה תרגילים (משחקים) יעילים לך. יש ים של אתרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו