ירידה בזיכרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בזיכרון
    משה
    25/09/2010

שמי משה
    עברתי תאונת דרכים ב10/9/09 קיבלתי מכה בראש מה שנקרא צליפת שוט
    מהתאונה אני סובל כאבים באזור הצוואר וחגורת הכתפיים כל פעם שאני מזיז את הצוואר אני מתחיל לרעוד וגם כאשר אני מזיז את הידים לאור בדיקות שעשיתי ביצעתי גם בדיקת שמיעה ויש לי ירידה בשמיעה וזמזומים באוזנים ויש לי סחרחורת כאשר אני קם ממצב של שכיבה לעמידה והפוך.
    אני סטודנט לראית חשבון ועברתי איבחון להארכת זמן באבחון קבעו שיש לי זיכרון שעובד על קישורים והזכרון שלי חזק מהתאונה אני מתחיל להרגיש שיש לי ירידה בזכרון הלימודים התחילו במרץ 2009
    קשה לי לזכור לדוגמא תוך שעה הייתי זוכר 4 עמודים בע"פ היום אני בקושי זוכר עמוד וחצי בשעה
    עדיין יש לי הגבלות בתנועות הצוואר וירידה בתחושה בצד ימין. עשיתי MRI צווארי ולא נמצא ממצא. בEMG יש פגיעה שורשית באזור C5 C6 וגם הCT מציין שיש נגעים קטנים באזור C2 C4 C5 C6 ויש ממצע בתעלת האוזנים שהלכתי אל רופא אוזנים שעשה לי ניקוי ובדיקת שמיעה וישנה ירידה בשמיעה בתדרים בינונים אני מופנה גם למרפאת כאב מפני שהכאבים לא עוזבים אותי
    השאלות שלי
    איך אני בודק את הזכרון שלי ביחס למה שהיה לי?
    האם יש לי ירידה בזכרון בעקבות התאונה?
    איך אני משפר את הזכרון כדי להחזיר אותו לקדמותו אם אפשר?
    האם ירידה בזכרון קשורה לצפצופים באוזנים?
    איזה בדיקות צריך לעשות לזיכרון ומה העלות שלהם?
    האם יתכן הגוף נמצא בטראומה ולכן הוא לא חוזר לעצמו כולל הזכרון?
    ברצוני להוסיף שבטיפול דיקור של מחט בצוואר התעלפתי
    טיפול הסטאופי באזור הצוואר התחלתי לנשום בכבדות

משה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בזיכרון

הוספת תגובה

• פגיעת Whiplash

ד``ר שרה רפפורט
    01/10/2010

משה שלום,
    התופעות והממצאים שאתה מתאר הן נפוצות בעקבות מפגיעת Whiplash (צליפת שוט). למרות שלרוב מדובר על חבלת ראש קלה, הסימפטומים השונים כמו הכאבים, הטינטון והבעיות הקוגניטיביות יכולים לפגום בתפקוד כולו. לפעמים הכאב והסימנים הפיזיים השונים פוגעים בתפקוד הקוגניטיבי, לפעמים יש פגיעה בתפקוד עצמו.
    אבחון נוירופסיכולוגי יתן תשובות למרבית שאלותיך.

כמו כן, יש סוג של פיזיותרפיה. פיזיותרפיה ווסטיבולארית, לצורך טיפול בסחרחורת. כדאי להתייעץ עם הרופא שלך. בנוסף, כדאי לשקול קבלת תמיכה במסגרת שיקומית רב תחומית שתטפל בכל בעיותך.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו