שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    ARUI147
    28/09/2010

מכתב הלפרין
    בת 45 סובלת מחרדות ודיכאון קל .או אובססיביות

אני מרגשיה שבתקופה האחרונה אני באי שקט בבית .
    וגם יתכן קשב וריכוז .
    אני מקבלת למיקטל 1 ביום .

ווולבוטרין 2 ביום .

אני לא מרגישה בעלי טוען שאני גורמת לאנשים שמסביבי במיוחד חנויות .שאני חסרת סבלנות.
    מדברת בתוקפנות .למרות שאני מסבירה לבעלי שזה הקול שלי.

פשוט תקופה של בערך אולי 3 שנים כבר לא זוכרת

שההתנהגות או הדיבור שלי גורם לאנשים סביבי הנהגות לא יפה .
    שגורמת לאנשים שכאילו מסתכלים עליי בצורה לא יפה .כאילו נודניקית לא יודעת איך לקרוא לזה

והאי שקט בבית גורם לי כל פעם לדבר ולא להיות רגועה כשרואה טלביזיה .כי לא מרוכזת .

האמת כניראה אני אופססבית על הבית הסדר וארגון .מפריע לי שלאף אחד בבית לא עושה כלום.
    והכול מוטל עליי. ולא תמיד אני יש לי חשק לעשות .

השאלה שלי היא אולי תעשה לי טובה .למי אני יכולה לפנות לעזרה .

נרשמתי לחוג ומכון כושר ועכשיו אני מתחילה לצאת מהבית בקושי אולי פעם בשבוע. כי אין לי חשק.

וקרובת משפחה מסרה לי ככה תיקרא .
    שאני כותבת למשל בצט איתה .אני מתפזרת .
    לא מובנת . קופצת מנושא לנושא .

ופנים מול פנים עם האנשים אני במיוחד בבית בגלל כנראה מצב של לחץ .אני מגמגמת בדיבור.
    דיבור לא שוטף. אותה אחת אומרת לי שאני נימצאת ממש במצב לא טוב .

ולא ברור וגם הזיכרון מה אמרתי מפריע .

בקיצור כל המצב הזה שבעלי אמר לי מביא אותי למצב של ייאוש ולהגיד מה קורא לי ריבונו של עולם..
    האם כדאי לי להתחיל לבקש כדורים של קשב וריכוז.

כי פשוט אני באמת מרגישה שזה כבר היתחיל להפריע לי בחיים במיוחד בבית עם הבעל .

אוקי נכון שאני גם יש לי בעיות פי
    השאלה שלי היא הלפרין אולי תעשה לי טובה .למי אני יכולה לפנות לעזרה .
    לאיזה תחום זה שייך .

למרות שצריך להיות לי תור לנירולוגית עקב בעיה בזיכרון .

אולי נספר לו. אני מוטשת ולא מצליחה לעזור לעצמי לבד .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• חרדות וטיפול

גל גפן-ריטר
    04/10/2010

שלום,
    מהתיאור שלך את הדברים, נשמע אכן כי את עוברת סבל רב ותחושה של כאוטיות וחוסר ארגון מחשבתי.
    הייתי ממליצה לך לעשות את הבירור בצורה מסודרת. קודם כל, לפנות לפסיכיאטר אשר מטפל בך ולהתייעץ אתו לגבי הטיפול המתאים (תרופתי או פסיכותרפיה).
    להערכתי, טיפול קוגניטיבי-התנהגותי (CBT), בשילוב עם הטיפול התרופתי שלך יכול להיות כיוון טוב להתחיל להתמודד עם הסימפטומים שאת חווה. הטיפול נעשה על ידי פסיכולוגים המתמחים בשיטה זו.

בהמשך, במידה ואת תחושי כי התנהגותך מאוזנת יותר ועדיין יש סימפטומים של קשיים בזיכרון ובקשב את יכולה לפנות לאבחון נוירופסיכולוגי. (הייתי עושה זאת בהתייעצות עם המטפלים, רופאים שמכירים אותך).

שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו