אבחון פסיכונוירולוגי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחון פסיכונוירולוגי
    יפית
    19/12/2010

יש לי ילדה, כיום בת 8. מגיל 2.5 ועד 5 היתה מטופלת בשניידר עקב גידול במח. כיום בריאה, שולבה במסגרת לימודית מגיל 5.5, אך מראה קושי גדול בלימודים.
    במסגרת המושב שלנו אין חינוך מיוחד, והומלץ לי לבדוק אפשרות לסייעת צמודה בכיתה שתעזור לה להתקדם.
    האם אבחון פסיכונוירולוגי יכול לעזור לי לקבל אולי מביטוח לאומי אולי מהרווחה עזרה על מנת שאוכל להצמיד סייעת צמודה לילדה?
    האם את מכירה מקום שעושה אבחונים פסיכונוירולוגים?
    אודה על תשובתך, אני עומדת חסרת אונים נוכח הקשיים של ביתי.
    תודה רבה יפית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבחון פסיכונוירולוגי

הוספת תגובה

• אבחון נוירופסיכולוגי

ד``ר שרה רפפורט
    20/12/2010

יפית שלום,
    איני מכירה הכללים של הרווחה או של הביטוח לאומי לצורך עזרה בלימודים אצל ילדים. כדי לקבל סיוע מביטוח לאומי צריך קודם כול קבלת אחוזי נכות. במובן שמדובר על ליקויים קוגניטיביים אצל הילדה שלך, אבחון נוירופסיכולוגי בהחלט מסמך חיוני. ניתן לבצע אבחון שכזה ברוב המרכזים הרפואיים בהם יש מחלקת שיקום ילדים (כגון בי"ח שניידר, תל השומר,בי"ח לוינשטיין, ועוד). כמובן ניתן לבצע אבחון גם בסקטור הפרטי ע"י נוירופסיכולוג. שירות זה ניתן גם לקבל במכון שלי.
    חשוב שהמאבחן הוא נוירופסיכולוג ולהימנע ממאבחנים דידקטיים.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו