בעיה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה?
    בן
    30/01/2011

בס"ד

שלום,

לאחרונה ולא לאחרונה, אני מרבה לשכוח דברים. אם הנחתי חפץ מסויים במקום כלשהןו אחרי 5 דקות פשוט אין לי מושג איפה הוא, מטלות שאומרים לי זוכר ואחרי שנייה שוכח. כשאני אמור ללמוד משהו אני איכשהו מפליג במחשבות או חייב לעשות עוד משהו באמצע, כשאני מתפלל למשל, אני מתחיל קטע מסויים ו"פתאום" מתעורר בקטע אחר אחר ופשוט אין לי מושג אם קראתי את מה שבאמצע הקטעים אפילו בלכתוב את השאלה לקח לי יותר מדי זמן. זאת בעיה או שזה טבעי להתנהג כך עקב החיים ללא הפסקה שלנו? יש צורך להיבדק?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה?

הוספת תגובה

• אבחנה

גל גפן-ריטר
    31/01/2011

בן שלום,

אתה מתאר שינוי שאתה חש בו לאחרונה, שעל פי הסימפטומים נשמע שיכולים לנבוע מחוסר בקשב וריכוז. סימפטומים אלו יכולים לנבוע הן מעייפות, לחץ, עומס פיזי או רגשי שאפיינו את התקופה האחרונה בחייך. מאידך הם יכולים לנבוע גם על רקע רפואי, קרי מחסור בויטמינים מסוימים, ירידה בברזל וכיוב'.
    הייתי ממליצה לך כן לעבור בירור רפואי בכדי לנסות ולברר מה המקור הסימפטומים.

שיהיה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו