איך אפשר לטפל בזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אפשר לטפל בזה
    רחל
    27/02/2011

יש לי בעיה רצינית של זיכרון ופירטטי את המצב פה אני סובלת מהבעיה יותר משנה ולא הלכתי לטפל בה יש לי שאלה הטיפולים להפרעות בזיכרון או פסיכולוג עולים הרבה כסף
    אני לא יכולה להישאר ככה ואין לי כסף לטיפולים מה אפשר לעשות במצבים באלה? יש טיפולים יותר זולים שיוכלו לעזור לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך אפשר לטפל בזה

הוספת תגובה

• איך אפשר לטפל בזה - תגובה

גל גפן-ריטר
    06/03/2011

רחל שלום,

לא ברור לי למה את מתכוונת באמירה שיש לך בעיית זיכרון. בכל מקרה את יכולה לנסות ולפנות דרך קופת החולים ולבקש החזר על הטיפולים, דבר שמקל על התשלום. בנוסף את יכולה לפנות דרך הרווחה של עיר מגוריך ולנסות להתייעץ איתם כיצד את יכולה לקבל את הטיפולים להם את זקוקה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה בזכרון

רחל
    07/03/2011

התכוונתי לירידה בזיכרון .......ובעוד 5 חודשים אני אמורה ללמוד לא נכנס לי כלום לראש ואני בטוחה אבל לא במאה אחוז שזה משהו נפשי אבל יש לי גם בעיות רפואיות ואני לא כולכך יודעת למי לפנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו