המשך של הפרעות מעטות והפעם על איך מ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך של הפרעות מעטות והפעם על איך מ
    בין הכסאות
    28/02/2011

משקמים בקרת קשב. לפני הרבה שנים השתחררתי מבית לוינשטיין ובגלל דיסאינפורמציה שאמא שלי קיבלה מהפסיכולוגית שם, ובגלל שהמרפאה בעיסוק שלחה את הנחיותיה למשרד של קופת חולים , ובגלל שאמא שלי לא חיפשה במשרד של קופת חולים והעבירה אותי לדירה שלה אחרי כמה חודשים כששנת הלימודים נגמרה (עד אז גרתי אצל ההורים שלה בעיר ליד) לא קיבלתי טיפול קוגניטיבי (ריפוי בעיסוק) אלא קיבלתי טיפול מהפסיכולוגית הקוגניטיבית שהפסיכולוגית בבית חולים נתנה לה, ומפסיכולוגים אחרים אחר כך וחטפתי מזה דיכאונות כי זה היה מתסכל. מאז אחרי המון זמן קיבלתי עצמאות ונבדקתי והייתי בהמון מקומות. מסתבר שרוב התפקודים הקוגניטיביים שלי טובים עם קבלות. הזיכרון והארגון קצת לקויים בגלל שיש לי בעיה בבקרת קשב. איך משקמים בקרת קשב? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך של הפרעות מעטות והפעם על איך מ - תגובה

גל גפן-ריטר
    06/03/2011

שלום,

אשמח אם תוכלי למקד את השאלה שלך ולתת תיאור של תפקודך כיום, ובמה את חשה את הקושי כיום בתפקוד היומיומי. האם את עצמאית? האם את גרה לבד? האם את עובדת?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה מאוחרת

פשוש הבית
    11/07/2012

אני עצמאית אני גרה לבד אני מסדרת ומארגנת את הדברים שלי. הסחות מצד אמא שלי משתקות אותי. לפעמים יש משהו שאני ממש רוצה לזכור איפה לשים אותו ואז אני מחפשת מקום מושלם בשביל זה , עוברת קודם על גמה מקומות מושלמים, ואז מוצאת מקום מושלם וגם מסדרת אותו שם ואחר כך לא מצליחה למצוא אותו שם, והפעם זה יומן שרשמתי בו דברים שלנה הבאה ואני מאוד היסטרית, ואמא שלי רק מחזקת לי את החרדה. היא אומרת לי רק להעביר דברים לדירה שאני עוברת אליה עכשיו. אני חייבת לסדר ואז היא תבוא לעזור לי לחפש. עכשיו אני בלחץ לסדר מהר ואני רוצה לסדר בקצב שלי. אמא כל הזמן אומרת לי מה לעשות קודם וזה מפריע לי והיא מתע'קקשת לייעץ לי כל הזמן לפי מה שהיא חושבת וזה מאוד מבלבל אותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה מאוחרת - תגובה

גל גפן-ריטר
    29/07/2012

שלום,

נשמע מדברייך שאת נמצאת ברמת חרדה גבוהה שלעתים מונעת ממך לתפקד בצורה טובה. מחקרים הראו שרמת חרדה גבוהה משפיעה על תפקוד קשבי תקין. מדברייך אני מבינה שאת בעיקר מתלוננת על מוסחות וחוסר ארגון.
    הייתי ממליצה לך לפנות לטיפול פסיכולוגי על מנת להתמודד עם החרדה והעומס שאת חשה ובהתאם להמלצות הפסיכולוג המטפל לחשוב על כלים שתוכלי להעזר בהם על מנת להתארגן טוב יותר בחיי היומיום.

שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו