בעיית זיכרון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית זיכרון?
    אורית
    02/03/2011

היי לכם אני בחורה בת 29 בחודשים האחרונים יש לי בעיה ואני מצחילה לחשוב שהיא מצריכה כנראה טיפול אבל אשמח לדעתכם, אז ככה......אני מדברת על מצבים שקורים ונעלמים אחד ל....פעם פעמיים בחודש היום קמתי בבוקר השעון המעורר העיר אותי ופתאום לא ידעתי איזה יום היום והתחלתי להתאמץ מחשבתית איזה יום היום אחרי דקה הזיכרון חזר וזה קורה לי כמו שאמרתי אחד לחודש, ולפני חודשיים הלכתי לקנות בגדים ונכנסתי לחנות וכשיצאתי לרגע לא הכרתי פתאוםאת הרחוב כאילו אינני יודעת מה קורה לי ואז אחרי כמה שניות טובות חזר, מה זה??? האם מדובר על בעיית זיכרון??? יש לציין שאינני עובדת שנה האם זה קשור?? אשמח לתשובה ותודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית זיכרון?

הוספת תגובה

• בעיית זיכרון? - תגובה

גל גפן-ריטר
    06/03/2011

אורית שלום,

מהתיאור שלך, אין לי מספיק מידע בכדי לכוון אותך האם מדובר בקשיים בזיכרון או קשב או לחץ ומוסחות אשר מקשים עליך בתקופה האחרונה.
    הייתי ממליצה לך לפנות לבירור רפואי ולפעול על פי ההמלצות. במידה ומדובר בקושי על רקע רגשי הייתי ממליצה לך לפנות לטיפול פסיכולוגי

שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו