הפרעות שכחה וחוסר רכוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות שכחה וחוסר רכוז
    מזי
    14/03/2011

שלום, אני בת 66, לדעתי אני עם בעית קשב ורכוז, לא מאובחנת, לאחרונה פוטרתי מעבודתי כמזכירה לאחר שנתיים , בשל "אי עמידה בלחצים". יש לי בעיות זכרון, קוראת בשמות כל נכדי עד שמגיעה לשם הנכון, לא יכולה להתמקד בקריאה זמן ממושך, לא מתנהלת טוב עם זמנים ותמיד מאחרת, חיה לבד ומדכאון ובדידות, אין לי מוטיביציה לכלום. משנים ידוע לי על תופעה שבלימודים או הרצאה שבה אני מתרכזת נעצמות לי העיניים, איני נרדמת, אני שומעת הכל עם עיניים עצומות.יש לי ירידה בחוש הריח והטעם, הראייה והשמיעה (אני מעט סכרתית-ללא תרופות אך נוטלת תרופות להורדת כולסטרול)ו שאלתי: א.האם אילו תופעות הגיל. והאם יש טעם לחפש עבודה חדשה. ב. אני עומדת לעבור ניתוח בהרדמה מלאה ואני תוהה מה תהיה השעת ההרדמה על המוח והזכרון. אודה על תשובה בהקדם(לפני הניתוח). ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות שכחה וחוסר רכוז

הוספת תגובה

• הפרעות שכחה וחוסר רכוז - תגובה

גל גפן-ריטר
    17/03/2011

מזי שלום,

מדברייך עולה מצוקה גדולה, שנשמע שאת חיה עמה שנים רבות. יחד עם זאת, לא היה ברור לי, עד כמה המצב כיום שונה מבעבר.
    במידה ועוד לא עשית בירור רפואי, אני ממליצה לך לפנות אל רופא המשפחה עם הסימפטומים הללו ולעבור בירור רפואי. במידה ואת אכן חשה בדידות ודיכאון אני ממליצה כי תפני לקבל ייעוץ פסיכולוגי. בהתאם להערכות ייתכן ויהיו כיווני המלצות לטיפול אשר יעזרו לך להתמודד טוב יותר בהמשך הדרך.

שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו