הפרעה בזיהוי אנשים ובשמותיהם.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעה בזיהוי אנשים ובשמותיהם.
    אמיר
    25/03/2011

אני אמיר בן 21 ובזמן האחרון קורים לי הרבה מקרים מוזרים שגורים לי לחשוב כאלו משהו לא בסדר אצלי.

אני עובד בעבודה עם הרבה אנשים שבאים לתקופה מסוימת לעבוד (חודש עד חצי שנה) ועזבים.. וזה קורה לי לרוב איתם.. אבל לא תמיד זה ככה.. ולא קשור רק לעבודה.
    כבר קרוב לחצי שנה אני מרגיש שהזיכרון שלי משתבש או לא מתפקד כמו שצריך.. אני לא מצליח להיזכר באופן מידי באנשים שראיתי אותם בעבר שלי ודיברתי אתם והייתי אתם לתקופה מסוימת...
    זאת אומרת.. שאותו בן אדם בא אומר לי תשם שלי ושואל לשלומי ואני מדבר אתו רגיל ולא באמת יודע מי זה.. אני יודע שהוא מוכר לי ומאיפה שהו אבל לא זוכר באמת מאיפה.. ולא תשם שלו.. ורק אחרי שעות או מספר ימים אני נזכר! ושואל את עצמי יכול יכול להיות ששכחתי את אותו בן אדם הזה שרק לפני חצי שנה הייתי רואה אותו יום יום ומדבר אתו וצוחק אתו..

ולדוגמה ואני מתעקש ושואל את אותו אדם תזכיר לי בבקשה והוא אומר תשם שלו ועדיין אני לא זוכר.. אז בכלל אחרי זה אני לא יודע איפה לשים תעצמי..

נציין כשאני נזכר אני נזכר כמעט בכל השיחות שהיו לי בעבר עם אותו אדם! אבל לראות אותו ולא לזכור אותו איך זה קורההההה?
    זה קורה לי הרבה פעמים! ובאופן כללי אני לא זוכר שמות של אנשים כל כך טוב.. ואני רק בן 21 ואני מודאג!

אני חייב לציין שלדעתי אני סובל מבעיות קשב וריכוז כי גם שהייתי קטן הבחנו לי את זה.
    אני שם לב שזה חוזר ומשפיע עלי בתקופה הנוכחית.. סובל גם מעייפות בלבול רבה ועצלנות ולפעמים מדיכאון קל בימים מסוימים..

הייתי רוצה לקבל הבחנה או עזרה מכם ולדעת מה זה ולמה זה קורה לי.. ומה אני אמור לעשות? תודה אמיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה השאלה?

ד``ר שרה רפפורט
    29/03/2011

אמיר שלום,
    אשמח אם תוכל למקד שאלותיך בנושא.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יסביר

אמיר
    30/03/2011

אני תכלס שואל למה אני לא זוכר פרצופים שהיו לי ממש מוכרים במהלך היום יום לפני תקופה מסוימת.. כי פעם עם הייתי רואה בן אדם שלא ראיתי זמן מה הייתי נזכר בוא!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו