שלום לכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכם
    אסיה
    15/05/2011

מה שלומכם? יש לי בת שאני חושדת שיש לה הפרעות קשב , אני רוצה לשלוח אותה לאבחון ואני לא יודעת איפה יש אבחון לגילאים שלי 30+ האם מישהו יודע אם יש מקומות כאלו? בנוסף לזה אני שמה לב שגם לי יש הרבה מאפיינים שיש לה, התחלתי לחשוב שלי יש גם הפרעות קשב, אני משוגעת?זה תורשתי?מה עושים עם זה?כדאי בכלל לטפל בזה בגילי?אני בת 61 כבר לא ילדה תודה לכם מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכם

הוספת תגובה

• הפרעות קשב אצל מבוגרים

ד``ר שרה רפפורט
    16/05/2011

אסיה שלום,
    חושבים שיש גורם תורשתי בהפרעות קשב, אבל הדבר לא ברור מבחינת מדעי.
    הפרעות קשב שייכות להפרעות התפתחותיות, ובמהלך העשורים האחרונים הקריטריונים לאבחנה השתנו, וכך גם השם הרפואי של ההפרעה זו. הרבה אנשים בגילך לא אובחנו בגיל הצעיר, בין היתר בשל חוסר מודעות החברתית, והתמודדו לבד עם קשייהם, וזאת לא תמיד בהצלחה.
    במכון קוגני-טיב שבתל אביב מתמחים בין השאר גם באבחון להפרעות קשב אצל מבוגרים.
    בנוגע מצבך, אני ממליצה פגישת ייעוץ כדי לברר האם הרקע שלך ותלונותיך תואמים להבחנה שכזו ומצדיקים את חששותיך.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעות קשב אצל מבוגרים

נורית
    16/05/2011

לפני זמן מה ראיתי בתוכנית מעניינת על הנושא של הפרעות קשב וריכוז גם במבוגרים , ובאמת דיברו גם על נושא השינה.
    אני חושבת שיש הרבה מאוד אנשים בגילאים שלנו שמסתוביבם עם ההפרעות הללו ופשוט לא איבחנו אותם וזה משפיע על איכות חייהם ועל הבטחון העצמי שלהם,גם לפעמים זה יכול להשפיע על הילדים שהם גדלים ככה ולומדים את זה,אני לא יודעת עם זה תורשתי או לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו