מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים עזים בשנןטלוה24/08/2011
שלום רב,
לפני כשנה חשתי כאב חד בשן, ללא כל גירוי או סיבה. רופא השניים בדק, צילם ואמר שהשניים בסדר גמור ואני צריכה לפנות לנוירולוג בחשד ל טריגומינאל נורולוגיה. מאז היו לי כמה התקפים במרווחים די גדולים. עכשיו ההתקפים חזרו לעיתים קרובות פעם בשבועה וליותר זמן. נוירולוג הפנה אותי ל MRI כמובן שהתור יהיה בעוד כחודש וחצי. רציתי לישאול האם לרפואה סינית יש תשובה לבעיה שלי בפנים איון לי כאבים. תודה על תשובתך.טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים עזים בשנן - תגובה
ניר סלמה25/08/2011שלום טליה
במחלקה הנוירולוגית באיכילוב שם אני עובר יצא לי כבר מספר פעמים לטפל בכאבים של טריג'מינל נוראלרגי.
הכאב נובע מלחץ על העצב הנושא את שם הבעיה - העצב הטריג'מינלי.
לשמחתך עד היום היתה רק מטופלת אחת עם כאב קשה מאד של טריג'מינל שלא הצלחתי לעזור לה אבל ממש לרוב המטופלים הצלחתי מאד לעזור.
כך שאני יכול לומר בוודאות כי ניתן לעזור לך על ידי רפואה סינית - בהנחה כי זו הבעיה...
בהצלחה
ניר סלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית נפיחותטליה18/08/2011
שלום רב, לאחרונה אני רגישה נפיחות באזור הבטן. משהו מחריד ומאוד מאוד מאוד כואב. אני לא יכולה לשבת, לקרוא, לעשות איזה שהם פעולות בסיסיות כי ממש כואבת לי הבטן. זה נורא מפריע לי ולרפואה הקונבנציונאלית אין מענה. מה ניתן לעשות? יכול להיות שזה גזים? כי זה לא נראה כך....
לתשובתכם אודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית נפיחות - תגובה
ניר סלמה18/08/2011שלום טליה
קשה לדעת ממה שאת אומרת?
ראשית כל האם לקחת אנטיביוטיקה לאחרונה ?
שנית - נסי לקחת פרוביוטיקה - לרוב מאד עוזרת ופותרת לפעמים בעיות כאלו בכמה ימים
שלישית - צריך תמונה ככלית - תזונה שלך וכו....
את מוזמנת ליצור קשר.
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור מערבי יבש של טריגר פוינטסשלומי07/08/2011
שלום
אני מחפש מישהו מקצוען בתחום על מנת לקבל טיפול דיקור יבש להקלת כאבי הגב ממקור דיסקוגני .
אבקש המלצה על מישהו שיודע את העבודה ובעל מוניטין בתחום
תודה
שלומי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור מערבי -טריגר פוינט
שלומי08/08/2011היי
הכאב ממנו אני סובל הוא כרוני ואקוטי ומעבר לכאב לאור כל צד ימין של הגב יש גם הקרנה של כאב לצלעות לחזה לבטן התחתונה שממשיך לירך הימנית ונגמר בכאב חד בברך
קשה לי לנהוג ואני מעדיף מטפל קרוב ככל האפשר לאזור מגורי - הרצליה \רעננה \רמת השרון ולא מאיזור תל אביב וגוש דן
חשוב לי שיהיה עתיר ניסיון ומקצוען בתחום הדיקור היבש
על המלצות אודה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור מערבי -טריגר פוינט - תגובה
ניר סלמה08/08/2011עדי זיו - הוא לא עושה בדיוק טריגר פוינט אבל הוא מתמחה בכאב.
עובד ברמת אביב
0523509564* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר רטמינסקי ברח זכריה בתל אביב
אנונימי14/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי רגליים ורפואה סיניתשלומית25/07/2011
שלום לכולם,
רציתי לדעת האם הרפואה הסינית יכולה לסייע בבעיות ברגליים?
אני סובלת מכאבי רגליים כבר מספר חודשים, בעיקר בברכיים.
בברכה,
שלומית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי רגליים ורפואה סינית - תגובה
ניר סלמה25/07/2011אל תהססי
לרפואה הסינית יש המון מה להציע בטיפול בכאבי ברכיים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי כתף וזרועשוש חנוך15/07/2011
מזה שבועיים אני חשה בכאב כתף וקושי בתנועתיות שהולך וגובר ,מאתמול קושי בהרמת היד כאב עז ומגבלות בתפקוד ,ללא הקלה בנטילת משככי כאב . האם אלה סימני דלקת ,קריעת גיד .או שריר? אשמח לקבל תשובה . שוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי כתף וזרוע - תגובה
ניר סלמה03/01/2013שוש שלום
שאלות שאלתיות כמו שאומרים .
אפילו אורטופד מומחה לא יוכל להגיד לך בוודאות מה יש לך, רק לאחר בדיקות.
כשיש כאב בדרך כלל מעורבת דלקת.
ניר סלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בידציפי12/07/2011
שלום
עשו לי דיקור סיני ביד והיא נפוחה וכואבת מה לעשות? האם זו טעות של המדקר ?עברתי דיקור בגלל כאבי רגל ןישבן עקב פריצת דיסק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות ביד - תגובה
ניר סלמה14/07/2011ציפי
יכול להיות להיות שהמטפל פגע עם המחט באיזה וריד, זה קורה וזה עובר , כמו שטף דם לפעמים מבדיקת דם, רק יותר קטן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה גם לרבע יד להכחיל
ציפי14/07/2011תודה על תשובתך אך לא נראה לי שזה דבר אופייני כי אמרתי למדקר שכואב לי מאוד מאוד במקום אך הוא התעלם מדברי היד היתה כמו רדומה אחרי ומיד התנפחה עוד אצלו התיחס כאילו לא קרה דבר ונתן לי לסבול לפחות רכע שעה כך אם זה מה שעושים בדיקור אז צריך להיות מזוכיסט כדי לעשות דיקור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה גם לרבע יד להכחיל - תגובה
ניר סלמה14/07/2011מעניין
האם הדיקור היה כזה שהמטפל מקדיש לך 5 דק ואז משאיר אותך עם המחטים לבד בחדר לחצי שעה או יותר בלי שום אמפטיה ?....
(דרך אגב זה רק מגביר את מה שחשבתי, או שנגע בוריד או שנגע בגיד) בגדול רק למרוח משחה כמו טראומיל או משהו כזה...)
האם המקום גם חם ואדום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חם
ציפי14/07/2011תודה על תשובתך האמפטית המקום לא חם ואדום רק שאזור בין האגודל והאצבע הראשונה לידו כלו כחול עד הפרק של היד היום פחות כואב רק נראה רע מיד אחרי היה כאב שגרם לכך שלא הרגשתי את הכאב בישבן ורגל גם משהו עזר הדיקור לא? איך אדע אם הדיקור עוזר לי בכלל עדיין יש לי טריגרים ברגל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חם - תגובה
ניר סלמה14/07/2011הי ציפי אני מכיר טוב הנקודה בה דקר אותך המטפל...
באזור זה באמת עובר וריד דיי רחב.
ולפי כל התיאור שלך הוא פגע בכלי דם ( בדיוק כמו בבדיקת דם )
אני מוכרח לומר לך שזה קורה.... בהחלט יכול לקרות לא קורה לעיתים קרובות רבל גם למטופלים שלי זה קורה 2-3 בשנה. אין מה לעשות , זה כואב לא נעים לא אסטטי אבל הכאב עד מחר יחלוף לגמרי ועד שבוע יעלם לגמרי הסימן.
האם עוזר לך הדיקור ? -- אני חושב שמוקדם מידי לומר כי טיפול אחד הוא לא מדד לכלום... אבל אם כבר ישנה הקלה לאחר טיפול אחד אזי יש לך מטפל מעולה.
אולי הוא לא הכי נחמד אבל הוא טוב וזה מה שחשוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם תמיד דוקרים באותו מקום
ציפי14/07/2011תודה ניר על עזרתך רציתי לדעת האם תמיד הדיקור נעשה לאותן נקודות? מתי נעשה דיקור לטריגר פוינטים כי יש לי כאלה והם מציקים לי מאוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדל בין מדקריםגדי07/07/2011
היי
ראיתי שיש הבדל בהתמחות שלכם בדיקור איך אדע לאיזה מדקר ללכת יש לי בעיה של כאבים ברגל מפריצת דיסק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדל בין מדקרים - תגובה
ניר סלמה07/07/2011אגלה לך סוד.... אבל שיישאר בינינו
90 % מהמטפלים שעובדים במקצוע הדיקור מעל 5 שנים ידעו לטפל מעולה בכאב גב שמקרין לרגל, פשוט זה הקייס הכי נפוץ בקליניקה...
אבל אתה תמיד יכול לשאול את המטפל אישית האם הוא מכיר ןיצא לו לטפל כבר במקרים דומים.
רק בריאות
,ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחירדני05/07/2011
שלום
רציתי לברר מה המחיר של דיקור סיני לבעיות בגב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחיר - תגובה
מוטי צ'חנובר05/07/2011עלויות של טיפולי דיקור נעות בין 90 ש"ח בקופ"ח ועד 400 ש"ח באופן פרטי.
מחיר סביר לטעמי הינו 200-250 ש"ח.
בדר"כ מדובר על סדרה של 5-10 טיפולים, תלוי באופי הבעיה.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טריגר פוינטדנה03/07/2011
היי
האם בדיקור סיני דוקרים לנקודןת הטריגר בשרירים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טריגר פוינט - תגובה
ניר סלמה04/07/2011גם לנקודות אלו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטריגר פוינט - תגובה
מוטי צ'חנובר05/07/2011שלום דנה,
בהחלט כן.
תלוי באופי הבעיה ובתגובת המטופל לטיפול.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיאצו וצד רגשימיכאלה02/07/2011
שלום רב
פניתי לאחרונה לטיפול שיאצו עקב לחצים רבים בלימודים שמקשים עליי.
במהלך הטיפול המטפלת אמרה כמה דברים שלא ציינתי בפניה ונדהמתי איך הגוף יכול לספר מה קורה בנפש.
אחד הדברים שהיא ציינה זה שהיא מרגישה שניכר כי בצד השכלי שלי אין איזשהוא קושי,השכל מבין את המצב. אבל קשה לי מאוד להתמודד בפן הרגשי .
לא הזדמן לי לשאול אותה אבל אני מאוד סקרנית ,כיצד ניתן להבין זאת מהגוף? איך הגוף מראה על בעיה בפן הרגשי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיאצו וצד רגשי - תגובה
ניר סלמה04/07/2011הרפואה המזרחית לא רואה שום הבדל בין צד רגשי לפיזיולוגי ועל כן גם האבחון הוא רגשי ופיזי...
האחד יצביע על השני..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בידגלית01/07/2011
שלום
יש לי פריצת דיסק בגב תחתון בזמן האחרון התחיל לי כאב בכתפיים צוואר ולאחרונה גם היד האם זה קשור לגב תחתון או שזו בעיה בצוואר בגיד בכתף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ביד - תגובה
ניר סלמה02/07/2011שלום גלית
כאב הכתף - יד לא קשור ישירות לגב תחתון אבל בהחלט יכול להיות שבגלל הכאב בגב התחתון את שינית את כל היציבה שלך... ועל כן התחילו בעיות בעמוד השדרה העליון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב וצווארדנה27/06/2011
היי
מזה שנתתים יש ליפריצת דיסק בגב תחתון יש לי כאב בישבן שלפעמים מושך לרגל עושה הידרותרפיה ובטיפול של כירופרקט אך עדיין יש לי שרירים תפוסים בישבן ולפעמים ברגל כולה האם דיקור יכול להקל על מכאובי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב וצוואר - תגובה
ניר סלמה27/06/2011שלום דנה
קודם כל במצב כזה לא עושים טיפול פעם ב ... עושים רצף של טיפולים עד להקלה מלאה או כמעט מלאה.
שנית בהחלט אפשר לעזור לך אין לי ספק.. כל מטפל ברפואה סינית מכיר את התופעה ( כאב סיאטי ) דרך אגב...
אבל רק אם את מתכוונת ללכת לסדרה ... אני מאמין ש - 10 טיפולים יכולים להקל עלייך משמעותית , כך זה ברוב המקרים אבל כמובן שכל מקרה לגופו.
בהצלחה.
ניר
דרך אגב עוד משהו שיכול לעזור לך זה נעליים בשיטת אפוס... קראי עליהם באינט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריצות דיסק.משה20/06/2011
לבתי בת ה-19 נתגלו בסי טי 3 פריצות דיסק כיום מטופלת בהידרותרפיה, פיזיותרפיה ודיקור סיני אך ללא הועיל. מהתבוננות בשאלות בפורום ציינתם כי הדיקור מרפא טוב. מוע אין כל הטבה לבתי.
כיום מטופלת בכללית רפואה משלימה.
היש לכם אישית מה להציע ומה מספר הטיפולים הנדרש עד להטבה במצב.
אציין כי בתי סובלת כאבי תופת ואף הליכתה צולעת ועקומה
אודה להתייחסותכם המהירה
משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריצות דיסק. - תגובה
ניר סלמה21/06/2011שלום משה
לא נעים לומר אך לפעמים הטיפולים במסגרת קופת החולים הם לא טובים - המטפלים שם נמצאים תחת עומס גדול לפעמים 4-5 או יותר מטופלים בשעה אחת ובכך לא יכולים לתת באמת מענה לצרכי המטופל או להעניק לו טיפול ראוי.
נשמע כי בתך נמצאת במצב לא קל, הייתי ממליץ לך למצוא מטפל\ת פרטי עם המלצות ממכרים שעזרו להם במקרים דומים.
מטפל פרטי בהכרח ייתן לכם טיפןל יותר טוב
בהצלחה
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראשאלירן18/06/2011
שלום למטפלים היקרים.
מזה כשלוש שנים הנני סובל מכאבי ראש. הכאבים התחילו והחריפו לאחר לחץ נפשי.
לאחר שהלחץ הנפשי הסתיים (לפני כשנה וחצי) הכאבים התחילו להיחלש והגוף התחיל בתהליך של ריפוי עצמי הנמשך עד היום.
כל הבדיקות הרפואיות שעשיתי היו תקינות.
בנוסף, עברתי סדרה של 15 טיפולי טויינא ודיקור סיני שהועילו לי רק במקצת.
ממה שאני מרגיש, נראה שהמיקום של השרירים בעורף ובגוגלות קצת זז, וזה מה שגורם לכאבים. אני מרגיש כאילו כלי הדם בגוף מאזנים האחד את השני ובכך גורמים להקטנת הלחץ ולריפוי של הגוף. הבעיה שזה לוקח להם המון זמן.
התוכלו להמליץ לי מה לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש - תגובה
ניר סלמה19/06/2011שלום אלירן
אני לא חושב שהמיקום של השרירים שלך השתנה אבל כן יכול להיות שהשריר עדיין תפוס ולכן הוא מרגיש לך כך...
אני חושב שאתה צריך להמשיך בטיפולי דיקור וטווינא אולי אצל מטפלים שמתמחים בכאבי ראש...
בהצלחה
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי כף הרגלישראל11/06/2011
שלום
האם ניתן להפיג כאב עקב בעית דרבן ברגל בדיקור?
ואם כן היכן ניתן לעשות זאת
האם במכבי טבעי יש הפשרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי כף הרגל - תגובה
ניר סלמה12/06/2011שלום ישראל
אני מכיר טיפולים בדיקור אשר יכולים לפתור דורבן ולא רק להקל על כאבים...
אני יודע שיש טיפולים בדיקור במכבי טבעי.
אני מקווה שהמטפלים שם מכירים את סוג הטיפולים האלו.
בברכה
ניר סלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)