מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוסטאואיד אוסטאומהאורן18/06/2010
שלום רב,
אני כבן 30, לפני כשנה התחלתי לסבול מכאבים חזקים בגב, ולאחר צילומים היה חשד לאוסטאואיד אוסטאומה באיזור חוליה D5. הרופאים המליצו להימנע מהתערבות כירורגית. כדי להתמודד עם הכאבים אני לוקח כדור ארקוקסיה 90 מ"ג פעם בשלושה ימים ובנוסף כדור אספירין 325 מ"ג אחד בלילה. הטיפול הנ"ל נמשך כשנה. להבנתי שימוש ממושך בארקוקסיה עלול לגורם לתופעות לוואי בקיבה וכן ליצור בעיות לב וכליות. האם קיים טיפול שיוכל להחליף את השימוש בכדורים?
בברכה,
אורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורן
ניר סלמה19/06/2010שלום אורן
דיקור סיני בהחלט יכול להביא להקלה משמעותית על כאבים מסוגים שונים
אתה מוזמן ליצור קשר כדי לעזור לך
בברכה
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלההיללי15/06/2010
שלום. אני סובל מלחצים חזקים בראש ולאחרונה נוסו עליי המון כדורים כמו אלטרולט נירבקסל פאקסט+משכחי כאבים עד שהגעתי לבית חולים{עדיין מאושפז מיספר ימים} עים לחץ דם גבוהה דפיקות לב והזעה רציתי לדעת אים מדובר בתיסמונת סרוטונין? כמו כן, האם יש המלצות על פי רפואה משלימה?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת לחץ בראש
מוטי צ'חנובר16/06/2010שלום רב,
ניתן לטפל בכאבי ראש שונים ותופעות הנלוות אליו באמצעות דיקור סיני.
לאחר שתסיים את הטיפול בביה"ח פנה אלי לקבלת מידע נוסף.
בברכה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפאגילי15/06/2010
אני סובלת מכאבי ראש שמלווים אותי זה כמה זמן ואמרו לי שיש צמחי מרפא שיכולים לעזור לי. תוכלו להגיד לי איזה צמחי מרפא עוזרים במקרה של כאבי ראש ומה בדיוק אני אמורה לעשות איתם? חליטה או משהו אחר אולי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא וכאבי ראש
מוטי צ'חנובר16/06/2010היי גילי
במידה ואת רוצה לנסות טיפול עצמאי נסי לחלוט את הצמח בן חרצית במים רותחים ולשתות מספר ימים.
הצמח עשיר בחומר הנקרא פרתנואיד אשר הוכח כיעיל לטיפול בכאבי ראש מסוגים שונים.
אם אין הטבה פני לטיפול מקצועי.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי שריריםעמליה07/06/2010
לאחר שאני מתעמלת אני מרגישה כאבי שרירים חזקים. רציתי לדעת האם לרפואה הסינית יש פתרונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמליה- כאבי שרירים
ניר סלמה07/06/2010שלום עמליה
יש לרפואה הסינית בהחלט יכולת להוריד כאבים
אבל אולי את מתעמלת חזק מידי?
כנראה יש גם קשר אצלך לחולשה מסויימת של מערכת העיכול בהחלט את יכולה לפנות לדיקור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזורנונה07/06/2010
שלום למנהלים, ראיתי הודעה של מישהי על כאבי מחזור. עניתם לה שזה משהו שרפואה סינית מתמחה בו. אשמח לדעת מה בדיוק כולל טיפול כזנ? אני פשוט חוששת ממחטים והייתי רוצה לדעת האם ניתן לעשות את זה ללא דיקור? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור
מוטי צ'חנובר08/06/2010שלום רב,
ניתן להקל באופן משמעותי על כאבי מחזור באמצעות טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא סיניים ודיקור.
במידה ואת חוששת ממחטים ניתן להתרכז רק בצמחים סיניים הניתנים לשתייה כתה.
פני אלי לקבלת מידע נוסף במרפאה.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזורורד30/05/2010
אני סובלת מכאבי מחזור וממש לא יודעת מה לעשות. ניסיתי כל מיני משככי כאבים אבל אני לא רוצה לקחת רבע מחיי כדורים. אני מחפשת טיפול טבעי יותר . תוכלו בבקשה להמליץ לי על כזה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורד - כאבי מחזור
ניר סלמה30/05/2010היי ורד
עדיין לא ניסית רפואה סינית ????!!!!
את כנראה ישנה , הרפואה הסינית אומרת כי אין דבר כזה כאבי מחזור ואם יש לך אז משהו לא בסדר וצריך לפתור אותו.
התקשרי זהו אחד התחומים החזקים שלנו אני בטוח שלא תתאכזבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לניר סלמהמזל דחוף23/05/2010
ביום חמישי בתאריך 13/5/2010 אחר הצהריים או לקראת ערב עברה טיפול
חזרה הביתה בשעה 9.30 הלכה לישון בערך 11 12 בליליה
ובבוקר לא היתעוררה בנס הילד התעורר בגלל היום הולדת בשעה 6 בבוקר
וכשבעלה ניסה להעיר אותה היא לא ענתה עשה לה הנשמה לחיצות בחזה כלום לא עזר
וכהפרמדיק היגיע כימעט קבע את מותה רק נס קטן היה לה דופק חלש ליד הצוואר
ומישם הנשימו אותה
ועד לרגע זה היא מורדמת
שכחתי לציין שהחולה סבלה מהכליות היתה משתנת דם ליפני חודש וחצי
והמוגלובין 8.5 בערך
דרך אגב במאמר שקראתי באינטרנט בית ספר לשיאצו ודיקור סיני יש כללי זהירות
וצויין שאם הרגלים או הדופק חלש צריך להפסיק את הדיקור
השאלה אם נבדקה בין דיקור לדיקור אני מבינה מהמאמר שיש סיכון גם ממחטים אפשר לקבל הרעלה הבחורה שוכבת בבלנסון בטיפול נימרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל
ניר סלמה23/05/2010שלום מזל
אינני מכיר אף לו מקרה אחד של מוות עקב טיפול בדיקור סיני!
מתוך מאמר שפרסמתי בנושא:
"אלמנט נוסף המאפיין את שיטת הטיפול בדיקור הינו בטיחות הטיפול. על אף החשש מהטיפול עם מחטים כאשר המטפל מיומן הטיפול בטוח ביותר ולעיתים נדירות ישנן תופעות לוואי כגון כאב או עקצוץ מקומי החולף תוך מספר דקות. בסקירה בנושא בטיחות הדיקור שפורסמה במגזין היוקרתי British Medical Journal נמצא כי מתוך 30,000 טיפולי דיקור, נרשם שיעור נמוך של 42 איש (0.14%) שסבלו מתופעות לוואי קלות, שלא הצריכו טיפול רפואי וחלפו תוך פרק זמן קצר".
רק לשם השוואה, כ-200000 איש נפטרים מדי שנה בארה"ב עקב מתן תרופה שגויה.
אינני מאמין שימצא קשר בין הדברים.
בברכה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףמזל דחוף20/05/2010
בחורה בת 30 עשתה דיקור סיני
הלכה לישון בערב כהרגלה ולא היתעוררה
טיפול נימרץ שהיגיע בקושי הצליח למצוא דופק
קיבלה מכות חשמל והנשימו אותה ע"י חמצן
היום כבר שבוע עבר והבחורה לא מתעוררת
שאלתי היא האם דיקור סיני יכול היה לגרום למצב הזה
אבקש תשובה דחופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה דחופה - תשובה למזל
ניר סלמה21/05/2010בכל שנותי לא שמעתי על דבר כזה גם לא בסין שם למדתי
מתי זה קרה????
היכן?..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי של טיפולים רפואיים
מוטי צ'חנובר22/05/2010שלום מזל
אינני מכיר אף לו מקרה אחד של מוות עקב טיפול בדיקור סיני!
מתוך מאמר שפרסמתי בנושא:
"אלמנט נוסף המאפיין את שיטת הטיפול בדיקור הינו בטיחות הטיפול. על אף החשש מהטיפול עם מחטים כאשר המטפל מיומן הטיפול בטוח ביותר ולעיתים נדירות ישנן תופעות לוואי כגון כאב או עקצוץ מקומי החולף תוך מספר דקות. בסקירה בנושא בטיחות הדיקור שפורסמה במגזין היוקרתי British Medical Journal נמצא כי מתוך 30,000 טיפולי דיקור, נרשם שיעור נמוך של 42 איש (0.14%) שסבלו מתופעות לוואי קלות, שלא הצריכו טיפול רפואי וחלפו תוך פרק זמן קצר".
רק לשם השוואה, כ-200000 איש נפטרים מדי שנה בארה"ב עקב מתן תרופה שגויה.
אינני מאמין שימצא קשר בין הדברים.
בברכה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיגרנותדפנה13/05/2010
בת 59. סובלת ממיגרנות זה כ30 שנה. האם מומלץ לי לפנות לרפואה סינית? נואשתי מהרופאים הרגילים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפנה מיגרנות
ניר סלמה13/05/2010דפנה!!!!
רק אבל רק רפואה סינית
אני לא מבין למה חיכית כל כך הרבה זמן ולמה לא המליצו לך לנסות?
אני עובד באיכילוב כבר זמן רב במרפאה הנוירולוגית בדיוק לבעיות כאלו
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב שינייםשושנה12/05/2010
סובלת מכאבי שיניים ומפחדת מרופאים. יש אפשרות לטיפול עוקף ברפואה סינית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי שיניים
מוטי צ'חנובר12/05/2010שלום שושנה
קיימת אפשרות לאלחש את הלסת בזמן טיפולי שיניים באופן משביע רצון.
אם הכוונה להימנע מטיפול שיניים חיוני אזי אין קסמים ברפואה סינית לבעיה זו.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבאיריס דיין04/05/2010
אני בת 38 ולפני כשנתיים גילו לי גן של ניוון שרירים מסוג HIBM. השאלה שלי היא האם גן יכול להישאר רק בגדר גן ולא להתפרץ? לפני 10 שנים מאז שקיבלתי זריקת אפידורל הוגבלו תנועותיי ברגליים, ובעצם הזריקה העירה לי את המחלה. האם ניתן לטפל בבעיה? האם ניתן לעצור את ההתפתחות? אודה לתשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איריס דיין
ניר סלמה04/05/2010הי איריס אני מודה שאין ליל בכלל ניסיון עם ניוון שרירים כזה
יש לי ניסיון עם ניוון מסוג אחר שהוא הרבה יותר חמור ושם אני נותן טיפול תומך להבאת הקלה בלבד...
בגדול רפואה סינית צריכה לעזור במצבים כאלו אך שוב לא חקרתי מעולם את סוג הניוון שאת מדברת עליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ניר - ראשית תודה על התשובה
איריס דיין05/05/2010זה בדיוק הענין שאין ידע על הבעיה שלי ואני אובדת עצות. רק אציין שהייתי אצל הילר שמטפל באנרגיות ובשיאצו והיה לי שינוי מהותי בגוף, כנראה שזו סיבה מספקת להמשיך ולטפל. מודה לך על התשובה. יום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיריס
ניר סלמה05/05/2010נשמע מעולה
בהצלחה ורפואה שלימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHIBM
מיכאל20/08/2010איריס שלום,
יש הרבה מה לעדכן לגבי HIBM.
אישתי חולה במחלה.
צרי איתי קשר באימייל ונחליף פרטים ....ואכן יש מה לעשות.
רפואה שלימה
מיכאל (מיקי)
בן-עטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהתמי26/04/2010
שלום
אני בת 31
מלבד פעם אחת בגיל 6 מעולם לא סבלתי מכאבי אוזניים (וטוב שכך!!!!) אך לפני כשבוע נסעתי חזרה מרמת הגולן... בירידות היורדות מהרמה הרגשתי שנסתמות לי האוזניים ופיהקתי
כבר באותו רגע הרגשתי כאב חד שהלך והחמיר בשעות שאחר כך עד שהגיע לשיא אותו לא יכולתי לסבול כאב חד וחזק שהקרין לכל האיזורים ליד האוזן.. שיניים גרון ראש וניגשתי לטר"מ... שם אמר לי הרופא שיש לי דלקת באוזן ונתן לי מוקסיפן ל 10 ימים, ורמדקס נגד כאבים וטיפות שאת שמם איני זוכרת
כעבור יום וחצי הכאב נעלם אך האוזן עדיין סתומה מאוד ויש לי מן תחושה של"הרדמות" באיזור האוזן... (לא האפרכסת אלא יותר פנימה)
כמה זמן בממוצע לוקח לאוזן "להיפתח" ? כמו שאמרתי אני נוטלת אנטיביוטיקה כבר כמעט שבוע... אתמול ראיתי רופא נוסף שאמר שהדלקת עדיין שם אך לא המליץ על טיפול אחר
יש לציין שאני טסה הרבה מאוד (אין לי מושג אם זה קשור)
האם יש משהו שאני יכולה לעשות על מנת שהאוזן תיפתח?
(גם כרגע אני נמצאת שוב בחו"ל וקצת מסובך לי להגיע לרופא אף אוזן גרון)
תודה רבה!!!
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אזניים פקוקות
מוטי צ'חנובר26/04/2010היי הילה
ראשית, המקום המתאים לקבל עצה בנושא זה הוא פורום אאג
להקלה על הכאב ניתן לעסות בנקודות רגישות סביב ומאחורי האוזן.
נק' נוספת נמצאת על גב כף היד, בין אצבע 4 ל- 5 (חפשי את הנק' הרגישה ביותר ולחצי).
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהכרמית22/04/2010
אני בת 25 ויש לי כאבי מחזור חזקים מאוד כמעט כל חודש, עד כדי כך שהם ממש משביתים אותי ליום לפחות (לפעמים יומיים או שלוש). יש לי גם כאבי ראש הרבה פעמים ולפעמים זה הופך למיגרנה. הייתי אצל מלא רופאים ולא היה לאף אחד מהם פתרון. ראיתי את הפורום הזה והחלטתי שאולי כדאי לשאול כאן... יש משהו שתוכלו להציע לי לעשות?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש וכאב לפני המחזור החודשי
מוטי צ'חנובר22/04/2010שלום כרמית
ניתן להקל על בעייתך באמצעות סדרת טיפולים בדיקור סיני.
דיקור יעיל למניעה וטיפול בכאבי ראש מסוגים שונים-הטיפול יעיל גם 6 חודשים לאחר סיום סדרת הטיפולים.
בנושא כאב הקשור למחזור החודשי -השיטה נמצאה יעילה לטיפול. ניתן לשלב צמחי מרפא במקביל.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש ברפואה סינית לדלקת עינים\עפעפרוני16/04/2010
לניר סלמה שלום רב
מזה כחודש הנני עם דלקת עפעפים בעינים\חוסר נוחות ולעיתים צריבה בערב ובלילה
נמצא במעקב רפואי אצל רופא עינים התחלתי טיפול תרופתי
שהופסק עקב רגישות בעינים
במהלך היום יש גרד גירוי ותחושת יובש בעינים
האם ניתן מנסיונך לסייע באמצעות דיקור סיני להביא לריפוי הדלקת?
(האם מומלצת תזונה קלינית להביא לריפוי הדלקת?
ומה עוד מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש ברפואה סינית לדלקת עינים\עפעפ
ניר סלמה17/04/2010שלום רוני
המצב אותו את מתארת מתאים בדיוק לעונת האביב...
לדעתי רק רפואה סינית יכולה לעזור לך לכך ההבדל בין המערבית לסינית היא שהרופא נתן לך משחות כדי לעזור לעיניים בלבד הרפואה הסינית תגיע לשורש הבעיה ותפתור לך אותה כדי שלא יהיה גרד מלכתחילה .
אל תזניחי
פני לטיפול של רפואה סינית
בינתיים רדי לגינה קיטפי פרחי חרצית שפורחים כעט בכל מקום, תעשי לך חליטת תה מכמה פרחים וכן מהמים טפטפי לעיניים מעט מהתה ( לא כשהוא רותח...) דרך אגב אם תתמידי עם החרצית 3-4 ימים סביר להניח שיתחיל לעבור לך הגרד. כל יום לפחות 5-6 כוסות של תה כזה אפשר אך לא רצוי להמתיק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ראשyuval12/04/2010
בזמן האחרון אני סובלת מכאב ראש שקורה כאשר אני מזיזה את הראש מהר..
חשבתי שזה בגלל חוסר שינה , אבל גם אחרי שינה של2 1 שעות [מ7 בערב עד7 בבוקר] הכאב ראש מופיע.
הוא יכול להתמשך אפילו יום שלם.
אשמח לקבל עזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני
ניר סלמה12/04/2010קודם כל את יכולה לנסות להזיז את הראש לאט.... סתאם תנסי לפנות לרופא משפחה יכול להיות שזה עיניין פשוט עם חוסר איזון של לחץ דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ראש
ליז קוהן27/04/2010שלום יובל
קודם כל חשוב לדעת מתי זה התחיל ואיך ! זה יכול לתת לנו כיוון למה זה קורה.
אני ממליצה לסובב את הראש סיבובים עדינים ואיטיים ל2 הכיוונים, גם מתיחות (אוזן לכתף וסנטר לחזה) יכולים לעזור.
יכול להיות שצריך לשחרר את העורף.
אם זה לא מספיק אני ממליצה על טיפול קרניו סקראל, טיפול עדין ומרגיע, שעושה פלאים לסימפטומים כאלה.
בהצלחה
ליז
מטפלת שיאצו
וקרניו סקראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)