פורום טיפול בכאב ואלרגיות- דיקור נוירו סנסורי - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי תופת בגב התחתון
    אברהם שרווד
    31/12/2009

שלום וברכה!

אני מאובחן ומוכר כסובל מ- CRPS/RSD כבר למעלה מחמש שנים וכן מלומבאגו שאובחן אצלי לא מזמן כתוצאה מהקרנה של הכאבים ביד ימין שלי.

שאלתי היא כזאת:
    בשבוע האחרון אני לא מסוגל בכלל לזוז מהמיטה והכאבים בגב התחתון שלי ובעצם הזנב הם כאבי תופת פשוט ואפילו המריחואנה הרפואית שמסייעת לי לכאבים ביד ימין שלי לא מסייעים לי לכאבי הגב.

אני מטופל באמצעות ליריקה, סימבלטה, אינדוביס, אוקסיקונטין ומריחואנה רפואית והייתי מעוניין לדעת האם מדבקות מורפין יכולות לסייע לי בגב.

האם אני יכול להשתמש במכשיר TENS שברשותי ולשים את האלקטרודות על האזור הכואב, או שיש בעיה בזה?

אני שואל מכיוון שאמר לי מישהו פעם שבגב ובצוואר אסור להניח את האלקטרודות של המכשיר והייתי רוצה לשאול מומחה בתחום.

האם יש תרופות מסוימות שיכולות לסייע לי בנוסף?

אני מטופל בבי"ח רמב"ם במרפאת הכאב אצל ד"ר שטרמן, אצל אורתופד ד"ר רוזנברג וכן אצל נוירולוג וראומטולוג, רק שהפגישות הם אחת לכמה חודשים וזה ארוך מידי.

אודה על התשובה ובתודה מראש,
    אברהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי תופת בגב התחתון

הוספת תגובה

• כאב בגב תחתון

מוטי צ'חנובר
    02/01/2010

אברהם שלום רב
    אינני מכיר התווית נגד לשימוש במכשיר TENS במחלתך.
    אין כל מניעה להניח אלקטרודות בעמוד השדרה או בצוואר-ההיפך הוא הנכון.
    אני לא יכול להמליץ על תרופות נוספות אך מכיון שאתה סובל מכאב כרוני אולי כדאי לך לשקול טיפול בדיקור סיני.
    הטיפול יעיל להורדת רמת הכאב, בטוח לשימוש ואינו סותר כל טיפול תרופתי.
    בהצלחה
    מוטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב
    יהלי
    29/12/2009

אי רוצה להתחיל בדיקור סיני בעקבות שריר תפוס בטרפז עליון מעל חצי שנה ובכלל כאבי גב יומיומיים.
    אני יודעת שזה לא קסם והרפואה הסינית מאמינה בחיזוק המערכות באופן כולל ושדיקור זה לא פלסטר.
    עם זאת, אני מודה שאני מאוד צינית בכל הקשור לטבעיות הזאת.
    אני יודעת שהרפואה הקונבנציונאלית, שגם בה אני לא מאמינה ולכן מסרבת לקבל זריקה לשריר או לקחת כדורים, מאמינה בחיבור בין הדיקור לכאב.

שאלתי: האם כמו בטיפולים אלטרנטיביים אחרים יש קשר בין האמונה של המטופל להצלחת הטיפול, כמו ברייקי לדוגמא.
    חשוב לי לציין שאני לא כותבת את זה ממקום ציני אלא ממקום כן שלא אבזבז את זמני וכספי על טיפול מיותר.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב

הוספת תגובה

• קשר בין אמונה להצלחת הטיפול

מוטי צ'חנובר
    02/01/2010

שלום יהלי
    האמונה ביכולת ההבראה משחקת תפקיד בכל סוג של טיפול אך היא אינה הגורם היחיד במשחק תפקיד.
    הוא כי אפקט פלצבו מהווה כ- 40-50% מיעילותו של כל טיפול תרופתי/ רפואי/אלטרנטיבי.
    כן, גם כשאת מבקרת אצל הרופא את בחצי הדרך להחלמה....
    לשאלתך, גם אם את לא מאמינה בטיפול את עשויה להשיג תוצאות משביעות רצון!
    למרות התרשמותך כי דיקור סיני הינו "טבעי", יש עובדות מדעיות כבדות משקל לגבי מנגנון ההשפעה של דיקור סיני: מוערבות חסמים עצביים למניעת כאב, השפעה על הרחבת כלי דם (ומניעת כווץ שרירים) והפרשת חומרים משככי כאב.
    בכל מקרה, סדרת של 5-10 טיפולים עשויה להקל על כאבך.
    בהצלחה
    מוטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש
    גילה
    28/12/2009

שלום,

אני סובלת מכאבי ראש. לרוב הם אינם חזקים אבל מציקים מאוד ויכולים להימשך ימים ארוכים ברצף. לעיתים נדירות, יש כאבי ראש חזקים, בעוצמה שפשוט מנטרלת אותי. לאחרונה יש לחץ בחיי, ואני יודעת מניסיון שכאבי הראש לעתים נגרמים מלחץ, מה לעשות כדי להפסיקם ? האם יש לרפואה הסינית מה להגיד בנושא הזה וגם בנושא הלחץ?

לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש

הוספת תגובה

• כאבי ראש ולחץ נפשי

מוטי צ'חנובר
    29/12/2009

שלום גילה
    ראשית, כדאי להיות במעקב של הרופא המטפל/נוירולוג לקבלת אבחנה מדויקת לגבי מקור הכאב.
    סדרת טיפולים בדיקור סיני עשויים לעזור לך הן בהורדת רמת הכאב ומניעתו והן בהורדת רמת הלחץ.
    בספרות מומלץ להשלים 10-12 טיפולי דיקור להשגת תוצאה מיטבית.
    כמו כן, יש למצוא דרכים להתמודדות עם מקור הלחץ כגון יעוץ נפשי, הפסקות "מדיטציה" במהלך היום ופעילות גופנית.
    בהצלחה
    מוטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים במפשעה ימנית (בטן תחתונה)
    שמרית
    20/12/2009

שלום, אני בת 26, וסובלת מספר חודשים מכאבים באים והולכים באיזור המפשעה הימנית שמתפשטים גם לרגל לעיתים, זה התחיל מאז שהייתה לי דלקת בשתן, אך היא עברה. יש לי גם כאבי גב לפעמים שכואבים ביחד עם הבטן באותו איזור רק בגב. עשיתי בדיקות כלליות ואולטרה סאונד במפשעה אך לא נמצא כלום, ממה הדבר יכול להיגרם ומה ניתן לעשות כדי להיפטר מהכאב?
    תודה ויום טוב.

הוספת תגובה

• כאבים במפשעה ימנית (בטן תחתונה)

ניר סלמה
    20/12/2009

הי שמרית
    לי זה נשמע כאילו עדיין יש לך עוד גורם זר בגוף את בודאי טופלת באנטיביוטיקה והגוף נחלש מעט ולא הצלחת להיפטר לגמרי מהמחלה. האם את מרגישה חלשה\ חולה עדיין?
    אם כן את צריכה חיזוק של המערכת החיסונית ופינוי הגורם הזר מהגוף במיוחד מאיזור השלפוחית והכליות.
    דיקור וצמחי מרפא יכול לעזור לך בצורה מעולה ומהר .
    אל תתמהמהי
    בהצלחה
    ניר סלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב במפשעה

מוטי צ'חנובר
    21/12/2009

היי שמרית
    האם נבדקת ע"י אורטופד?
    לעתים מקורו של כאב קורן למפשעה הינו בגב התחתון (קיימות סיבות אחדות).
    בכל מקרה כדאי למצות את הבירור הרפואי על מנת לשלול בעיות אחרות.
    בהצלחה
    מוטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפרק ירך
    ר.
    18/12/2009

לכמה זמן תעזור סדרת טיפולים נגד כאבי מפרק ירך?
    אני מעוניינת לדחות ניתוח החלפת מפרק הירך בכמה שנים
    (באישור של אורתופד). השחיקה היא מליאה - אין סחוס כמעט.
    מה מסלול הטיפול בדיקור לבעיה כזאת ?

לקביעת תור
    סגירה
    מפרק ירך

הוספת תגובה

• כאב במפרק הירך

מוטי צ'חנובר
    19/12/2009

שלום דונה
    סדרה של 5-10 טיפולים עשויה להקל על הכאב באופן משמעותי ולאפר תפקוד תקין. זמן ההשפעה משתנה מאדם לאדם ומנסיוני ישנם אנשים שדחו את הניתוח מספר שנים או אף נמנעו ממנו.
    הדיקור במצב זה ממוקד בשיכוך כאב ולצערי לא ניתן לשקם את המפרק במצב של שחיקת סחוסים.
    בהצלחה
    מוטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    רויטל
    17/12/2009

שלום
    יש לי שאלה כללית:
    האם מי שיש לו פריצת מספר דיסקוסים בעמוד השדרה אינו יכול לעבוד כלל?
    אדם שהולך כרגיל ומדי פעם יש לו התקף כאבים.
    האם הוא יכול למצוא עבודה בישיבה או אף עבודה חלקית או שבשל מצב כזה אין אפשרות לעבוד?
    כמו כן, מה יכול להקל על כאבים אלו על פי הרפואה האלטרנטיבית.
    תודה רבה על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• םריצת דיסק

מוטי צ'חנובר
    19/12/2009

שלום רב
    מכיון שאין טיפול לפריצת דיסק מלבד ניתוח (במצבים מסוימים), לרוב ממליצים הרופאים על נטילת משככי כאבים ומנוחה.
    ישנן דרגות חומרה שונות הבאות לידי ביטוי בעוצמת הכאב.
    ניתן לשכך את הכאב באופן משמעותי באמצעות סדרת טיפולים בדיקור סיני.
    פני אלי במידה ואת מעוניינת לקבל המלצה.
    בהצלחה
    מוטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בחזה
    ליאת
    13/12/2009

אני בת 27 ובשנה וחצי האחרונות יש לי כאבים בחזה מצד שמאל במצבי לחץ. עשיתי בדיקות לב והכל יצא תקין. מה ניתן להמליץ מבחינת רפואה סינית בנושא?

לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בחזה

הוספת תגובה

• כאב בחזה

מוטי צ'חנובר
    13/12/2009

שלום ליאת
    במידה והבדיקות תקינות גשי לטיפול בדיקור סיני.
    ניתן להקל באופן משמעותי על הכאב, להוריד את רמת הלחץ ולשפר את איכות החיים שלך.
    פני אלי במידה ואת זקוקה למלצה.
    בברכה
    מוטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פירסינג באוזן, האם מסוכן?
    נילי
    08/12/2009

שלום למנהלי וחברי הפורום. יש לי שאלה שאולי היא אידיוטית...בתי רוצה לעשות פירסינג בחלק האמצעי של אפרכסת האוזן, ואני חוששת שאולי זו נקודה שאסור לנקב ולהשאיר בה עגיל כל הזמן( משהו כמו סוג של דיקור אינסופי?...)אשמח לתשובה, נילי.

לקביעת תור
    סגירה
    פירסינג באוזן, האם מסוכן?

הוספת תגובה

• נילי

ניר סלמה
    08/12/2009

כמובן שלפי הרפואה הסינית זה לא הדבר הכי מומלץ
    אבל לדעתי יותר לא מומלץ להיכנס לחיכוכים מיותרים עם בן טיפש עשרה הצעתי היא שתשמרי את כוחותייך לדברים יותר גדולים
    גם בראיה הסינית זה לא נורא בכלל
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בעצם הזנב
    מלי
    03/12/2009

שלום וברכה,
    אני בהריון בשבוע 35, נפלתי על הגב וקיבלתי מכה חזקה בעצם הזנב.
    במיון נאמר לי כי אין מה לעשות כנגד הכאבים מצד ההריון.
    רציתי לדעת אם יש איזשהי דרך להקל את הכאבים או לזרז את תהליך הריפוי.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בעצם הזנב

הוספת תגובה

• היי מלי

ניר סלמה
    03/12/2009

בגדול, אפשרי עי דיקור להקל על כאבים בכלל והוא בטוח בהריון.
    את יכולה לנסות גם עיסוי באזור עצם הזנב ע"י מטפל\ת מקצועיים .
    את מוזמנת ליצור קשר אם את רוצה
    בהצלחה
    ניר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום
    יעל
    02/12/2009

אני בת 17, בשנה האחרונה הבחנתי שכואב לי הראש יותר מדי. הפסקתי לקחת משככי כאבים גם כי הם לא כל כך עזרו וגם כי אני לא רוצה להתמלא בכימיקלים.
    הופניתי מרופא המשפחה לנוירולוג, כשהאבחנה של רופא המשפחה היא מיגרנה. טרם נבדקתי אצל נוירולוג. אין לי עוד סימפטומים. במידה וזו אכן מיגרנה, אילו טיפולים מוצעים שלא כוללים תרופות? האם יש סיכוי טוב שתפריט ושעות שינה מסודרים ומוקפדים יספיקו? הכאבים שלי קשים, אבל אני לא סובלת במשך ימים רצופים בדרך כלל, אלא רק בתקופת המחזור.

לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• חשד למיגרנה

מוטי צ'חנובר
    02/12/2009

שלום רב
    באופן כללי מומלץ לאנשים הסובלים ממיגרנה להקפיד על סדר יום קבוע ובמיוחד על אכילה מסודרת בזמנים קבועים, שינה מספקת, הימנעות ממצבי לחץ (במידת האפשר) ועוד.
    המלצתי: כדאי למצות את הבירור הרפואי לקבלת אבחנה וטיפול תרופתי במידת הצורך.
    סדרת טיפולי דיקור מקטינה את עוצמת ותדירות הכאב ואף מונעת את הופעתו בעתיד! הטיפול אינו כואב וללא תופעות לוואי.
    פני אלי במידה ואת מעוניינת בהמלצה על מטפל באזור מגורייך.
    בהצלחה
    מוטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    יהודית
    26/11/2009

בת 58 סובלת מכאבים נוראיים בכל הגוף, כאילו מנפילה וחבלה. הגבלה אדירה בתנועה, אורח חיים של נכה. קשה לקום מהמיטה, יורדת בזחילה, קושי נהיגה ישיבה וייציאה מהאוטו, ובכלל מכל מצב של ישיבה וקימה. לא ישנה בלילות. קבלתי את כל התרופות האפשריות, כולל סימבלטה במינון של 60 מ"ג ל 3 חודשים וכלום.הידרותרפיה, פזייוטרפיה, ים המלח בריכות גופרית ובינתיים נעזרת רק במשככי כאבים שהורסים את קיבתי הפגועה גם כך בגלל גסטריטיס.
    איכות חיי נפגעה מאוד ואין מענה ברפואה.
    מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• כאב בכל הגוף

מוטי צ'חנובר
    28/11/2009

שלום יהודית
    ראשית אני ממליץ למצות את הבירור הרפואי על מנת להגיע לאבחנה.
    במקביל כדאי לנסות דיקור סיני-שיטה המתמחה במניעה וטיפול בכאב!
    הטיפול בטוח, ללא תופעות לוואי ואינו נוגד כל טיפול אחר.
    פני אלי במידה ואת זקוקה להמלצה
    בהצלחה
    מוטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש וסחרחורות 24 שעות ללא הפסק
    יוסי
    26/11/2009

אבי בן 80 הוא סובל מכאבי ראש וסחרחורות כל יום וכל היום. יוצא מיזה שהוא גם עצבני ולא מרוכז.. הוא היה פעיל .היום הוא לא מסוגל ללכת פוחד ליפול . עבר בדיקות צילומים לא ראו דבר. העבירו לו צינור נוזלים מהראש לקיבה. כמה שנים לא עזק אז ניתקו. היום הוא נשאר עם הכאבי ראש. .
    מה ניתן לעשות.
    תודה והמשך יום טוב.

הוספת תגובה

• כאבי ראש בקשישים

מוטי צ'חנובר
    28/11/2009

אבי שלום רב
    במידה והבדיקות תקינות ניתן להמליץ לאביך לטפל בדיקור סיני.
    השיטה יעילה, בטוחה, ללא תופעות לוואי ואינה נוגדת כל טיפול תרופתי אחר.
    פנה למטפל בקרבת אזור מגוריכם-במידה ואתה זקוק להמלצה צור עימי קשר.
    בהצלחה
    מוטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב ראש רקה צד שמאל
    מוקי
    18/11/2009

בן 46 מזה שנתים כאב יומיומי בראש 24( שעות ביממה ללא הפסקה) ברקה צד שמאל בעוצמה משתנה לעיתים בעוצמה חזקה לעיתים פחותה ונסבלת. מתגבר בחשיפה לקור ולריחות (עישון בושם וכו)
    התחיל ב -12/2007 במשך 2008 נחלש עד לדרגת כאב 2 נסבלת ב-10/2008 שוב החריף יתכן וקשור לחלופי עונות במשך 2009 שוב הלך ונחלש כאשר ב-08/2009 יצר רושם שכמעט נעלם לחלוטין אך לצערי ב-10/2009 שוב חזר בעוצמה חזקה לא מגיב לאף משכח כאבים סטנדרטי (אופטלגין,אלגולזין,אדוויל,נרוסין).
    מהלך רפואי
    -------------
    12/2007 ביקורת אאג תקינה+בקורת נוירולג תקינה טיפול בבלוקסל לא עזר המלצה ל-CT ראש לא בוצע.
    10/2008 -בקורת חוזרת נוירולוג טיפול באינדוביס לא עזר המלצה חוזרת CT ראש .
    11/2008 - CT ראש תקין ביקורת נוירולוג אחריו והפניה למרפאת כאב ראש
    אבחנה מרפאת כאב ראש בלינסון:יתכן ומדובר על מעין HEMICRANIA CONTINUA לא הגיב ל -INDOVIS טיפול שהומלץ :
    1.5 ליום lioresal
    1.5 ליום depalept chrono
    בהתיעצות עם יועץ של הקופה החלטתי לא לקחת כיוו שסובל ממערכת עיכול חלשה(מעי רגיז)

1. האם ניתן להסביר לי מה זה HEMICRANIA CONTINUA ממה נובעת והאם יש קשר בינה למגרנות רגילות שמהם אני סובל כבר 15 שנה.
    2.מה האפשרויות טיפול חוץ מכדורים אותם לא מעונין לקחת.

לקביעת תור
    סגירה
    כאב ראש רקה צד שמאל

הוספת תגובה

• כאב ראש ממושך

מוטי צ'חנובר
    18/11/2009

שלום שוקי
    המרפאה לכאבי ראש בבלינסון והעומד בראשה מנוסים מאוד וטוב עשית שפנית אליהם.
    אתה מוזמן להתחיל סדרת טיפולים בדיקור סיני.
    השיטה בטוחה, משפיעה על רוב האוכלוסיה והוכחה כיעילה בהורדת עוצמת הכאב ותדירותו באופן משמעותי במהלך הטיפול ועד 9 חודשים מסיום הסדרה!
    יתרון נוסף הוא בקבלת טיפול ללא תופעות לוואי בהשוואה לטיפול תרופתי.
    פנה אלי במידה ואתה מעוניין במידע נוסף
    בברכה
    מוטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיקור סיני שיפור זרימת חמצן לראש
    ליטל
    18/11/2009

שלום,
    אני בת 23 וקיבלתי הלצה מרופא המשפחה לעבור דיקור סיני. רציתי לדעת אם יש סוג שמתאים לי ביותר, ומה לבקש מהמטפל.
    בשלוש שנים האחרונות אני סובלת מכאבי ראש חזקים, פעם בשבועיים-שלושה, שמלווים ברגישות לאור, ראייה ירודה ושמשביתים אותי ליומיים שלמים. יש לי גם נשירה מרובה של שיער על אף שהתזונה שלי תקינה לחלוטין, וללא קשר לעונות מעבר. אני מרגישה החלשות מתמדת בראייה והמספר במשקפיים שלי ממשיך להאפיל. מסז'יסט שטיפל בי אמר שהשקע מאחורי הראש שאמור להיות פתוח, חסום אצלי עקב שרירים תפוסים, והדבר גורם למיגרנות ולשאר התופעות.
    רופא המשפחה שלי המליץ על דיקור סיני, האם יש טיפול שמיועד לשיפור זרימת החמצן לראש ולשחרור השקע העורפי? איזה טיפול מומלץ ביותר עבורי? האם צריך לשלב טיפול סיני עם עיסוי באזור השכמות והעורף?

תודה רבה על העזרה

הוספת תגובה

• חמצן לראש

ניר סלמה
    18/11/2009

לפי התיאורים שלך את חייבת חיזוק רציני של הגוף. כשאת מחפשת דיקור סיני תשאלי את המטפל/ת אם הוא מתמחה גם בצמחי מרפא זה חשוב מאד לחיזוק הגוף והדם.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש

מוטי צ'חנובר
    18/11/2009

שלום ליטל
    אין כל קשר בין זרימת חמצן לראש ושרירים תפוסים באזור השכמות!
    יתכן שאת סובלת מכאב ראש המלווה בשרירים נוקשים. לסוג זה של כאב ראש יש תמונה ברורה, ניתן לאבחן אותו ולדעת בוודאות אם מקור הכאב הינו בשרירים התפוסים באזור העורף והשכמות (העשויים לגרום לכאב המקרין לנקודות מסויימות בראש) או שאין קשר בין 2 התופעות.
    המלצתי: פני למטפל בדיקור סיני בשילוב צמחי מרפא.

למידע נוסף או המלצה את מוזמנת לפנות אלי.
    בהצלחה
    מוטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    אריאל
    16/11/2009

שלום ד"ר,

לפני כ 3 חודשים סיימתי טיפול ברואקוטן. הטיפול ניתן למשך חצי שנה במינון נמוך (20 מ"ג ליום לכל התקופה) למטרת פתרון בעית אקנה בגב. הטיפול עזר, אך במהלכו ומסיומו ועד היום התחלתי לסבול מכאבים, בעיקר בגב בחלקים התחתון והמרכזי, במותן ובירך ימין ובנוסף לכך התחלתי לסבול מכאבים מאחורי ברך ושוק שמאל המקרינים לעיתים מהירך עד כף הרגל. עד שהכאבים התחילו הייתי מתאמן בחדר הכושר באופן מבוקר ומתון, אך כתוצאה מקיומם הפסקתי להתאמן ואני כבר לא עוסק בפעילות גופנית כלל כבר חצי שנה. לכאבים הללו לא היתה הסטוריה מוקדמת למעט הכאב מאחורי הברך, שהיה הרבה יותר מתון והופיע רק במהלך ריצה, וכעת הוא קיים כמעט כל הזמן. לעיתים רחוקות הוא מציק במידה כזאת שבלילה הוא מונע ממני להרדם במשך שעות, אך גם לעיתים הוא כמעט אינו מורגש.

הייתי מס' פעמים אצל רופאי עור ואורתופדים. הכאב מאוחרי הברך אובחן בבדיקת אולטרסאונד כחשד לדלקת גיד קלה, החשש שלי הוא שהטיפול ברואקוטן החמיר את המצב. קיבלתי טיפול בארקוקסיה למשך 10 ימים שלא עזר. נשלחתי לבדיקת CPK שעדיין לא ביצעתי ולצילום רנטגן גב מותני שיצא תקין. מעבר לזה נכון לעכשיו אין אבחנה. האם כאבי הגב הם תוצאה של הטיפול ברואקוטן? אם כן, האם הם אמורים לחלוף (מדוע זה נמשך כ"כ הרבה זמן?)

אני בן 36, בריא בד"כ, לא נוטל תרופות מעבר למה שרשמתי לעיל

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• רואקוטן

ניר סלמה
    18/11/2009

שלום אריאל לכדור שנטלתה ישנם תופעות לואי אשר עלולות להשפיע על הכבד, לפי הרפואה הסינית האיבר לא חייב להיפגע ברמה שייראו בבדיקות מערביות.
    לי נשמע כאילו הגוף שלך יצא מאיזון, לדעתי נסה דיקור להוצאת רעלים ( הכדור שנטלתה חזק מאד ועלו להרעיל את הגוף)
    אני מאמין שלאחר סדרת טיפולים לניקוי הגוף אתה תחזור לאיתנך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה