מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיגרנהחסויה16/12/2007
אני סובלת שנים מי ילדות מכאבי ראש חזקים בצד הימני הקידמי דל הראש כאבים שבשנה האחרונה מולבה בבחילות חוסר ריכוז וכאבים בעין ימין וכשאני הולכת אני מרגישה מהעקב של רגל ימין את הכאב בראש כל משכחי כאבים למינהם לא עוזרים הכאב לא עובר רק שינה של לילה עוזרת ובבוקר אן כאב אף פעם לא עשיתי בדיקות להיבחון מיגרנה אבל לפי מה שאני יודעת וקוראת בספרים הבנתי שזו מיגרנה. מה התרופה הכי טובה למיגרנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנה
מוטי צ'חנובר17/12/2007שלום רב
כאב ראש מיגרנוטי מתואר ככאב ראש חד צידי, עז, פועם, המלווה בבחילות או רגישות לאור ובתדירות של 3-4 התקפים בחודש.
אינני יכול להמליץ על תרופה אך אני ממליץ לך בחום לעשות 2 דברים:
1. לגשת לנוירולוג המתמחה בטיפול בכאבי ראש ע"מ לאבחן את סוג כאב הראש שלך.
2. לעבור סדרת טיפולים בדיקור סיני.
הדיקור הינה שיטה יעילה למניעה וטיפול של כאבי ראש כרוניים. שעורי ההצלחה של הדיקור בטיפול במיגרנות גבוהים והשיטה בטוחה לטיפול.
ולא, הדיקור אינו כואב...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקרנת כאב?מישהי12/12/2007
מזה חמישה ימים יש לי כאבי ראש המופיעים כמעין דקירות הנמשכות מספר שניות, רק בצד שמאל של הראש. לא ברור לי עם זה קשור אבל לאחרונה יש לי כאבים ברגל ימין. האם כדאי לדאוג? לפנות לרופא? או שזו תופעה חולפת? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש והקרנה
מוטי צ'חנובר12/12/2007שלום רב
בתחום הכאב ובמיוחד כאבי הראש, חשוב להיות עירניים לגבי סוגי כאב חדשים שמתעוררים לאחרונה.
הייתי ממליץ לך לפנות לרופא על מנת לברר את מקור הכאב. חשוב לי לשלול אצל מטופליי כל בעיה אחרת לפני שמתחילים סדרת טיפולים ע"מ להיות בצד הבטוח. במידה והבדיקות יהיו תקינות או שתהיה לך אבחנה לגבי סוג כאב הראש אני ממליץ לך לטפל בדיקור סיני-שיטה שהוכחה כיעילה לטיפול בכאבי ראש.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים וטיקיםרוני12/12/2007
אני סובלת כבר 13 שנה מטיקים שנגרמו כנראה מטראומה. יש לי כאבים בכתפיים ובצוואר בגלל הטיקים התנועתיים שחוזרים במהלך היום שוב ושוב. עד היום לא נמצאה עבורי תרופה - מדוע לא?
האם בעיית הטיקים והכאבים הפיזיים והנפשיים הנגרמים בגללה תשאר לי כל החיים ולא ניתן יהיה לרפאה לעולם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני וטיקים
מוטי צ'חנובר12/12/2007רוני שלום רב
טיקים מאובחנים ברפואה סינית תחת הכותרת "רוח פנימית".
אין זה אומר שיש "רוח" כלשהי בגופך. זהו כינוי לקבוצת בעיות שריריות/עצביות הכוללות טיקים בפנים, רעד, תנועות בלתי נשלטות וכווץ שרירים.
הדיקור יכול להקל משמעותי על הטיקים ובמקביל להרפות שרירים ולשכך כאב.
ציינת שאת סובלת 13 שנה מבעיה זו ולכן הטיפול המתאים למצבך יהיה 15-20 טיפולי דיקור.
ניתן גם לשלב צמחי מרפא ספציפיים לבעייתך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בכל הגוףטל י.09/12/2007
שלום
אני בת 35 אמא ל-3 ילדים, יש לי בעיות בכמה חוליות בגב, שחיקה ושינוי של עמוד השדרה. אני גם סובלת מדלקות גידים בכל מיני מקומות בעיקר בידיים. שאלתי היא: בזמן האחרון כואב לי כל כל הגוף וזה לא שפעת ונראה כי זה לא קשור לגידים.
הרגליים בקושי סוחבות אותי. יש לציין שאני עושה גם קצת ספורט, 40 דקות על מכשיר כושר פעמיים בשבוע. בדיקות דם תקינות. האם יש קשר בין הכאבים למשהו מהדברים שהזכרתי קודם .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בכל הגוף
מוטי צ'חנובר09/12/2007שלום טל
ישנם מספר סיבות לתלונתך על כאב בכל הגוף.
הסיבה השכיחה מכולם היא התקררות (מזיהום ויראלי) לדוגמא.
לגבי המקרה הספציפי שלך יהיה זה לא אחראי להביע את דעתי ללא מידע רב שחסר לי.
אני מציע לך לטפל בבעיתך ב-2 דרכים:
1. שלילה של בעיה שמקורה בעמוד השדרה.
2. שילוב של דיקור סיני לטיפול בכאב שמקורם בעמוד השדרה, דלקות שונות או ממקור לא ברור.
מצרף קישור למאמרים בנושא טיפול בדיקור סיני לכאב.
אני נוהג להתחיל לטפל לאחר שנערך ברור מקיף למקור הכאב ע"י רופא ע"מ לשלול בעיות שונות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהבן05/12/2007
האם יש טיפול סיני לכאבי פרקים?
אם כן מהו ומה אני צריך לקנות בשבילו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפואה סינית וכאב פרקים
מוטי צ'חנובר05/12/2007שלום בן
כאבי פרקים או כפי שהסינים קוראים למחלה זו: Bi syndrom הינו מצב של חסימה או הצטברות עודפת. Bi=חסימה. ישנם חסימות הנובעות מחום, קור, לחות או "התקעות הדם" והטיפול המתאים הוא שילוב של דיקור סיני וצמחי מרפא.
ככל שסובלים פחות שנים מכאבי פרקים כך ההטבה תופיע מהר יותר.
נהוג לתת סדרה של 15 טיפול דיקור שלאחריהם טיפולי "תחזוקה" של 1 לחודש לערך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי דיקור סיניתה תה03/12/2007
היום טופלתי בדיקור סיני כדי להפטר מהכאבים ברגל. אחרי הדיקור הכאבים חזקים יותר. האם זה סביר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
מוטי צ'חנובר03/12/2007כאב אחרי טיפול בדיקור הינו מצב סביר אך לא רצוי. החרפה של הכאב משמעה שצריך לנסות קומבינציה שונה של נקודות דיקור. הטיפול אמור לשכך כאב וכל תגובה שאינה כזו לא מתאימה.
ישנם אנשים בעלי סף כאב נמוך שיותר רגישים לטיפול אך יש דרכים להתמודד עם מצב זה: מחטים דקות יותר, בחירת מיקום נקודודת הדיקור, טכניקת החדרת מחטים שונה, זמן השכיבה עם המחטים ועוד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
תה תה04/12/2007תודה לך מוטי צחנובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ראשטל ה.03/12/2007
שלום רב,
אני סובלת ממיגרנות קשות, (בת 34) והנורולוג יעץ המון כדורי מנע ואף אחד לא עוזא ,אני מאוד מיואשת ולא יודעת מה לעשות כמעט כל יום יש לי כאב ראש (מיגרנה) כמעט כל יום אני לוקחת טימגרמן או רילט - אני יודעת שזה לא טוב אבל אחרת אני לא מצליחה לתפקד. מה את מציע לי לעשות או לנסות? תודה רבה על ההתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני וכאב ראש מיגרני
מוטי צ'חנובר03/12/2007שלום טל
מפנייתך אני למד שאת במצב של סבל בל יתואר.
המיגרנה מדורגת כמחלה ה-7 בעולם הגורמת סבל ונכות וחולים רבים אינם זוכים לטיפול המקסימלי לו הם זכאים.
מניסיוני, אנשים הסובלים ממיגרנה מוצאים הקלה רבה למצבם בעזרת שילוב של דיקור סיני עם צמחי מרפא. אני ממליץ לנסות סדרה של כ-10 טיפולי דיקור והסטטיסטיקה אומרת שעוצמת ותדירות כאבי הראש שלך יפחתו לפחות בחצי!!! אח"כ יש לשקול את המשך הטיפול.
במקביל, פני לרופא כאב המתמחה בטיפול בכאבי ראש ומיגרנה. אם בת"א פני לד"ר אמנון מוסק (איכילוב, מחלקה נוירולוגית) ויש עוד רבים וטובים. יש להמציא טופס 17 מקופ"ח. הקופה מאפשרת שירות זה כאשר הטיפול התרופתי אינו יעיל.
מידע נוסף באתר: www.acuclinic.co.il
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאורטל28/11/2007
ערב טוב,
אבי בן 46 סובל מזה שנה מכאב ראש מקבצי ( CLUSTER HEADACE)
הוא אושפז בבית החולים לפני כ4 חודשים בשל הכאבים העזים ואיבחנו שיש לו CLUSTER HEADACE הרבה מה לעשות אין.. רק משכך כאבים וטיפול מונע..(לא בדיוק מונע).
שאלתי היא : - האם יש טיפול טבעי , אלטרנטיבי שניתן לקבל בכדי להפסיק את הכאבים, ובכלל מה הרפואה הסינית מציעה להתקפי הכאב מסוג כאב ראש מקבצי/מצררי, האם יש טיפול מסויים?
אשמח מ א ו ד לקבל תשובה , מענה ..
תודה רבה
סופ"ש נעים.. ורק בריאות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ניר סלמה11/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ראש מקבצי-cluster headache
מוטי צ'חנובר28/11/2007שלום אורטל
כאב ראש מיקבצי הינו כאב קשה ביותר לטיפול. כידוע לך, זהו כאב ראש עיקש, חריף שלא תמיד מגיב לטיפול תרופתי.
מניסיוני, קשה לטפל בו ברפואה סינית. הטיפול לא יעלים כאב מסוג זה אך יש לי מספר לקוחות שהגיבו לטיפול, אם אף באופן חלקי.
דיקור היא שיטה שמשככת כאב ועוזרת לסובל להתמודד איתו ולכן שווה לנסות סדרת טיפולים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אורטל - כנסי
m09/12/2007לצערי אני סובלת מהכאב הנ"ל כ- 10 שנים. מופיע כמעט כל שנה, לפעמים פחות, לתקופה של 3 חודשים. ניסיתי הכל. אין הרבה מה לעשות. כלום לא עוזר , זו גם לא מיגרנה שאפשר להרדם איתה.
מציעה לכם לקחת בלון חמצן הביתה. מנסיוני. מעביר את הכאב לגמרי אחרי 5 דקות .
חשוב לא להיות לחוצים בזמן ההתקף, כי זה מגביר אותו. להתחבר לחמצן ולקוות לטוב. את יכולה להשאיר דו"אל ואחזור אלייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנביס רפואי
בועז09/07/2011שלום!
אני סובל מכאב ראש מצררי כמה שנים ואני מטופל בקנביס רפואי, התרופה הטבעית הכי יעילה בלי תופעות לוואי!
ממליץ לך לנסות.
אני אישית מרגיש הרבה הרבה יותר טוב ובלי פחד מהתקפים כי אני יודע שיש לי תרופה טובה!
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקורעדי26/11/2007
האם דיקור יעזור לי בכאבי מחזור? יש לי לא מעט בעיות של מחזור לא סדיר וכאבים לפניו ואחריו. אני לא מצליחה אף פעם לעבור מחזור שקט. האם יש סיכוי שלגלולות יש חלק בכאבים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור וכאבי מחזור
מוטי צ'חנובר26/11/2007שלום עדי
אחת מנקודות החוזק של הרפואה הסינית (הכוללת את שיטת הדיקור הסיני) הינה טיפול בבעיות גניקולוגיות שונות כגון כאב לפני/אחרי הווסת, מחזור לא סדיר, חוסר פריון ואף טיפול בגידולים ברחם.
כאב לפני הווסת קשור לאיבר הכבד האחראי על הנעת האנרגיה בגוף ואילו כאב לאחר הווסת קשור לחולשת דם (מדובר באבחנה סינית ואין זה אומר שיש בעיה בכבד או בדם).
סדרת טיפולים בדיקור סיני תקל על מצבך ותסדיר את המחזור. אני ממליץ לך לשלב צמחי מרפא ספציפיים לבעייתך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור וכאב מחזור-המלצת משרד הבריאות
מוטי צ'חנובר26/11/2007בדקתי באתר משרד הבריואת והטיפול המומלץ לכאבי מחזור לנשים ולנערות הינו בין היתר דיקור סיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרקי אצבעותנעמה ל.21/11/2007
יש לי פעם בכמה זמן כאב בפרקי האצבעות בידיים. זה כאב חד שאני ממש מרגישה שהוא מפריע, אבל הוא עוזב אחרי כמה שניות. זה קורה פעם בחודש. מה זה יכול להיות?
תודה, נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב באצבעות הידיים
מוטי צ'חנובר21/11/2007נעמה שלום רב
כאב בפרקי הידיים יכול לנבוע מסיבות רבות: דלקת מקומית, מאמץ רב (בעבודה עם עכבר לדוגמא), דלקת פרקים ומסיבות נוספות.
ממליץ לך ללכת ב-2 דרכים:
1. המשך ברור אצל אורטופד (במידה ולא עשית).
2. טיפול בטווינא/ דיקור סיני לשיכוך כאב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחגית20/11/2007
שלום רב,
בזמן האחרון אני מקבלת כאבי ראש חזקים בערבים לאחר הלחץ של כל היום.
אני לא רוצה לקחת כל יום שני אקמול
מה אפשר לעשות לפי הרפואה הסינית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש בערב
מוטי צ'חנובר20/11/2007שלום חגית
ישנם סוגי כאב ראש שונים המאובחנים ע"פ הרפואה הסינית.
חסרים לי נתונים חשובים כגון גילך, אופי הכאב, מיקומו וכמה זמן את סובלת ממנו (ומידע נוסף שניתן לשאוב ממראה הפנים, צורת הלשון ואיכות הדופק).
החדשות ה"טובות" שאת משתמשת במשככי כאבים בעוצמה "נמוכה" ומכאן שטיפול בדיקור יהיה יעיל ומהיר יותר.
אני ממליץ ביחום על סדרה של 10 טיפולי דיקור ויתכן בשילוב צמחי מרפא סיניים. להערכתי את תרגישי שינוי תוך מספר טיפולים.
בהצלחה
כתבה בנושא כאב ראש מיגרנ בלינק הבא:
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=5648* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ראש חוזרעדי18/11/2007
לום רב, אני בן 33, בריא, לא מעשן ובמשקל תקין. אני סובל אחת לשבועיים-שלושה מכאב ראש, שאני לא יודע כיצד לפרש אותו. לא מדובר במשהו מאוד חזק, אבל כאמור- זאת תופעה שחוזרת על עצמה. האם יש סיכוי למיגרנה?
תודה+* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש חוזר
מוטי צ'חנובר19/11/2007ישנם סוגים רבים של כאבי ראש המחולקים עוד לתת חלוקה של כאבי ראש מיגרניים.
הקרטוריונים לאבחנה של מיגרנה נקבעו בשנות ה-90 ע"י האגודה הבינלאומית לכאב ראש.
מיגרנה ללא אאורה (ללא הפרעות בראיה) מאופיינת בכאב ראש חד-צדדי, בעוצמה בינונית עד קשה, בעל אופי פועם המלווה בבחילה/רגישות לאור. ע"מ לקבוע במדוייק את סוג הכאב ממנו אתה סובל אני ממליץ לך לפנות לטיפול בדיקור סיני. הטיפול בדיקור יעיל, מסוגל להפחית את עוצמת ותדירות כאבי הראש והוא ללא תופעות לוואי ובטוח לחלוטין.
כמו כן, אני ממליץ לך לקבל אבחנה לסוג כאב הראש שלך מנוירולוג מומחה (רצוי המתמחה בטיפול בכאבי ראש) במקביל לטיפול בדיקור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאורית16/11/2007
היי מוטי,
הייתי מטופלת כשנתיים בדיקור ובטווינא כיון שאני סובלת מדלקות בגידים. ואכן הטיפולים פתרו את הבעיה. אבל עכשיו מתחילים לצוץ לי כאבים ואני חושבת שהדלקת חוזרת.
אני לא רוצה לפתח תלות בטיפולים, גם ברמה הכלכלית, האם אין ברירה ועלי להמשיך בטיפול לנצח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בלדקות בגידים בטווינא ודיקור
מוטי צ'חנובר16/11/2007שלום אורית
הטיפול בבעייתך מתחלק לשניים:
1. מניעה: לא ציינת מה מקום הדלקת וסיבתה (עקב עבודה מול מחשב או פעילות גופנית) אך יש להשקיע מחשבה לסיבה אפשרית כגון ישיבה ארוכה מול מחשב, פעילות מאומצת, תנועה שחוזרת על עצמה וכו'. כשתדעי למה נגרמה הדלקת תוכלי להימנע מפעילות זו או לקבל ייעוץ איך לא להגיע למצב זה (ייעוץ ארגונומוי לדוגמא).
2. כפי שציינת, הטיפול היה יעיל ולכן סדרת טיפולים נוספת של כ-10 טיפולים שתינתן באופן סדיר, למניעה ולשיכוך הכאב, מומלצים.
אין כאן פיתוח של תלות אך לגופך יש נקודות חולשה שיש לחזקם.
שילוב של ייעוץ וטיפול עשויים למנוע הופעת הדלקות בעתיד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)