מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתיית מגוון רחב של צמחי מרפא במהלך היוםדנה11/02/2021
שלום
במהלך היום עד הלילה אני שותה כל שעתיים כמעט משהו חם של צמחי מרפא כגון מיורן נענע תה ירוק לבנדר גינגר עם דבש האם יהיה יגרום נזק כלשהו לגוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תה צמחים
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית11/02/2021נשמע מצוין, רק לא להגזים עם הדבש. בכל זאת הוא מקפיץ רמות סוכר בדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפוחי אדמה אורגניים- סוכר וויטמיניםמאי10/02/2021
היי
האם בנוסף לקינוא וקטניות שאני אוכלת כדאי לאכול 2-3 בשבוע תפוחי אדמה אורגניים מבחינת סוכר וויטמינים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפוחי אדמה
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית11/02/2021בכלל לא חובה. אפשר לגוון מדי פעם . אבל יש עוד הרבה ירקות שהייתי מוסיפה לפני התפוחי אדמה. כתומים, ירוקים וכדומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפוחי אדמה אורגניים
מאי11/02/2021התכוונתי כמנת פחמימה ולא כירקות כי אותם אני צורכת קבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפוח אדמה
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית11/02/2021אפשרי לגוון גם עם בטטה, תירס , סלק וכדומה שיותר פחממתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיגון בשמן קנולה האם בריא?שרית10/02/2021
שלום
אני נוהגת לטגן בשמן קנולה ביצה תפוח אדמה חצילים כרובית וכל מיני האם מזיק לבריאות?
בשמן קוקוס הטעם לא משהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיגון
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית11/02/2021טיגון באפן כללי לא בריא, וגם שמן קנולה לא. אפשר להקפיץ עם מעט שמן זית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיתי סוייה ת ללא בישול - חלבוןמאי08/02/2021
ניי
פתיתי סוייה של תבואות ללא בישול מספקות חלבון?
(טיגון קל או ככה בלי כלום שהם קשים.)
תודהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתיתי סויה
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית08/02/2021שלום,
כן,את יכולה להסתכל על המוצר יש מדבקה עם ערך תזונתי ושם רשום כמות חלבון ל100 גרם. צריך להיות משהו כמו 50 גרם חלבון ל100 גרם מוצר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגנזיום וזמן ההשפעה בגוף- התכווצות שריריםתמר07/02/2021
שלום
אם אני לוקחת מגנזיום 520 מייג לקראת ערב להתכווצות שרירים ואיכות שינה טובה לכמה זמן ההשפעה תישאר בגוף?
חייבים לקחת כל יום ברצף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגנזיום
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית08/02/2021אם זה עוזר לך זה מצביע על כך שיש לך מחסור. אני לא ממליצה לקחת סתם . תמיד עדיף לקבל מינרלים וויטמינים ממזון איכותי. כמובן שאם יש בעייה המגנזיום עוזר לשינה והרפיית שרירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגנזיום וזמן ההשפעה בגוף
תמר08/02/2021תודה על המענה רק התחלתי ואני לא יודעת אם עוזר עדיין אני צריכה לקחת כל יום על מנת לדעת אם עוזר כמו שאמרת אני מעדיפה לקבל ויטמינים ומינרלים ממזון איכותי
נגיד אם לקחתי היום לקראת ערב עד מחר בלילה זה עדיין יעזור לשינה מבלי לקחת תוסף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגנזיום
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית08/02/2021במידה ויש מחסור יש לקחת כל ערב לפני השינה על מנת שיעזור לאותו לילה. את יכולה לנסות לקחת כמה לילות ואז לעשות הפסקה וכך לבדוק מה ההשפעה. אם זה עוזר, לנסות במקביל להגביר מזונות שיש בהם מגנזיום כדי שתוכלי להמעיט בתוסף.
מזונות כמו ירקות ירוקים, קטניות, אגוזים וכו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה
תמר08/02/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה טיפולים מעלים את האנרגיהאורלי06/02/2021
אני לא יודעת עם זה מתאים לפורום, אבל בכל זאת יש לי שאלה. אני מחפשת טיפולים שמעלים את האנרגיה איזה טיפולים אפשר ללכת? אני ממש מודה לך שיהיה לך שבת נפלאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנרגיה
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית06/02/2021מכיוון שזה פורום נטורופתיה אענה בהתאם -לטיפול הנטורופתי יש הרבה מה להציע וזה בעיקר על ידי תזונה מאוזנת ובריאה מותאמת אישית. אנו מה שאנחנו אוכלים. אם הגוף לא מקבל את מה שהוא צריך הוא מגיב בהתאם. כמובן שיש להתחשב באורח החיים ובגורם שהביא למצב, ובמקרה הצורך להוסיף תוספים ו/ או צמחי מרפא.
גם שילוב של טיפול מגע כמו רפלקסולוגיה יכול לעזור.ופעילות גופנית בהחלט תעזור פה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוסף מזון זעפרן- איזה חברה מומלצתמוניקה03/02/2021
אני מעוניינת לרכוש תוסף מזון מבוסס על זעפרן איזה חברה מומלצת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זעפרן
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית03/02/2021לי יש נסיון טוב עם נוטריקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איטריות שעועית ערך תזונתי- האם בריאות?מאי01/02/2021
הי
האם איטריות שעועית הארוכות שקופת הן מאכל בריאות? ערכים תזונתים וערך גליקמי..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איטריות שעועית
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית03/02/2021אם את מתכוונת של חברת מזרח ומערב אז זו פחמימה המורכבת משעועית ירוקה ואפונה. עדיף מפסטה שעשויה מקמח, אך זה לא חלבון כמו שאנשים נוטים לחשוב אלא פחמימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלוורה של ברא צמחים- צרבותאוריה31/01/2021
שלום, רציתי לשאול לגבי אמא שלי, יש לה צרבות והמון גרפסים,
האם המשקה אלוורה יכול לעזור? והיא גם לוקחת יוטירוקס כל בוקר לבלוטת התריס, האם יש אינטרקציה בין אלוורה לבין היוטירוקס?
עוד שאלה, יש לה גם אוסטאופורוזיס, ולאחרונה שהיא עשתה בדיקת דם לסידן יצא לה 8.3 (זה מתחת לטווח הנורמה) .
היא לוקחת סידן דנסיטי 4 טבליות ביום.
מה אפשר לעשות להגברת הסידן בדם?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקה אלוורה
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית03/02/2021שלום,
משקה האלוורה יכול לעזור לה .כדאי לנסות. לא ידוע לי על אינטרקציה עם יוטירקס . תמיד להפריד לפחות שעתיים מהיוטירקס. סידן דנטיסי הוא הנספג ביותר. כדאי לבדוק מה מצב הויטמין די שלה ולעשות פעילות בונה עצם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמין די
אוריה04/02/2021הויטמין די שלה הוא 80 nmol/l זה בנורמה , אך בטווח הנמוך...
האם ויטמין די של אקוסאפ הוא מומלץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמין די
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית04/02/2021כן ,של אקוסאפ מצוין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיגון ביצה בשמן זיתדנה31/01/2021
שלום
האם לא בריא לטגן ביצה בשמן קנולה?
ניסיתי לטגן בשמן קוקוס אבל הטעם לא משהו אפשר לטגן בשמן זית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיגון בשמן זית
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית03/02/2021חימום של שמן זית גורם באופן הדרגתי לחימצון שלו ופגיעה במרכיביו הבריאותיים. כך שאם מטגנים, יש לעשות זאת לזמן קצר ככל הניתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשווגנדה או ולריאן ?נדב26/01/2021
היי סיגל,
אני מתמודד עם התקפי חרדה, תחושת חרדה ובעיות שינה.
האם עדיף לקחת אשווגנדה או ולריאן? והאם לקחת את שניהם ביחד זה בסדר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ולריאן ואשווגנדה
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית27/01/2021ולריאן הוא בעיקר מרגיע ונוגד חרדה,וככזה עוזר גם לשינה. האשווגנדה משקם ותומך במערכת העצבים, וככזה טוב לדכאון או חרדה שנובעים מסטרס. אפשר לקחת את שניהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם שמן זית מתחמצן באפייה?דנה25/01/2021
שלום
אם אני אופה עוגות או ירקות ב 200 מעלות בשמן זית השמן עלול להתחמצן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן זית
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית27/01/2021שלום,
שמן זית מתחמצן בסביבות 180-200 מעלות. מעל לזה כדאי להשתמש בשמן קוקוס שעמיד בטמפרטורות גבוהות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבקת קולגן בכדי לסייע לאוסטופניהמאי23/01/2021
היי
תודה על התשובות..
חוץ מהויטמינים שרשמתי
האם אבקת קולגן יכולה לסייע לי לאוסטופניה או שבר הליכה?
קולגן מחזק עצמות ומקל על כאב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוסטאופניה
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית27/01/2021קולגן יכול לסייע בשילוב עם סידן אמורפי (ולוודא שרמות הויטמין די תקינות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקולגן וסידן אמורפי
ריקי ברוך01/02/2021מתוך הידע שלי הקולגן אינו תשובה לאוסטופניה. כמי שיש לה אוסטופניה אני מתמידה בנטילת הסידן האמורי שך דנסיטי. מחזקת את השלד, ושומרת על מצב סטטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין די ואבץ לפני שינהמאי22/01/2021
היי
יש ל עדיפות לקחת אחרי כל היום רחוק מקפה וחלב...
ויטמין די 1000 +קיי 2 ואבץ פיקולנט לפני שינה עם כף שמן בגלל הדי.
האם זה טוב לקחת אותם ביחד כך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבץ ודי
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית23/01/2021כן, זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורז עגול מלא אורגני וארסןמאי21/01/2021
הי
אורז עגול מלא אורגני וארסן
איך לבשלו על מנת להוציא את הארסן במידה ויש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורז
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית21/01/2021אורז לבן בסמטי מכיל הכי מעט ארסן ולכן מומלץ לצרוך אותו. אם רוצים לצרוך אורז מלא ( שמכיל יותר ויטמינים ומינרלים יש להקפיד על שטיפה יסודית של האורז ובישול בכמות מים רבה (6 כוסות מים על כל כוס אורז)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)