מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפיחות בבטן האם בגלל רגישות לגלוטן וצליאק?ליסה03/11/2020
שלום
מזה חמש שנים סובלת מנפיחות בטן וגזים גם בזמן יציאות אין התרוקנות מלאה וזה לא משנה מה אכלתי וכמה אכלתי ואיך אכלתי תמיד אחרי ארוחה הבטן מתנפחת ולקראת הערב הגזים מתחילים רק בבוקר כשאני קמה הנפיחות יורדת קצת היה לי חיידק הליקובקטר ודלקת קיבה שטופלו דרך אנטיביוטיקה וכדורים סותרי חומצה מאז החיידק נעלם והדלקת חלפה האם יש סבירות שיש לי רגישות לגלוטן צליאק ? נפיחות בטן יכול להעיד על צליאק? אין לי כאבי בטן ושילשולים או פריחות בעור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות לצליאק
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית03/11/2020שלום,
תנסי להוריד גלוטן לשבועיים- שלושה ותראי אם יש שיפור. בכל מקרה הייתי ממליצה לפנות לנטורופת להרכבת תפריט אישי שיתאים לך ויעזור לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישות לגלוטן צליאק
ליסה04/11/2020תודה על המענה אבל לרגישות לגלוטן יש עוד תסמינים חוץ מנפיחות בטן כגון גרד פריחה בעור כאבי בטן בחילות ושילשול נכון?
אני סובלת רק מנפיחות בטן אולי במקום לוותר לחלוטין על גלוטן כדאי לי לנסות פרביוטיקה ? פרביוטיקה ביו 25 של סופברב יכול לעזור? יש פרביוטיקה מסויימת שאת יכולה להמליץ?
קמח שיפון כוסמין ושיבולת שועל מכילים גלוטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלוטן
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית04/11/2020כוסמין מכיל גלוטן, ושיבולת שועל לא אמורה להכיל אך לפעמים רשום על המוצר שעלול להכיל כי האריזה בסביבה עם גלוטן. פרוביוטיקה יכולה להיות עזרה לתזונה , וכשיקום לרירית שנפגעה מהטיפולים שעברת.חשוב לדעתי להצמד לתזונה שאיש מקצוע ירכיב לך על פי תשאול ויתאים לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין e 400 לפני החזרת עוברים קפואיםלאה03/11/2020
שלום רב,
הבנתי מהמדקר שלי שויטמין e יכול לעזור לעיבוי רירית הרחם ואכן בפרוטוקול הטיפול הקודם נטלתי ויטמין e 400 מתחילת המחזור ועד הביוץ וזה עזר פלאים.
חשוב לי לוודא;
האם באמת נכון ליטול את הויטמין במינון 400 מ"ג אחת ליום ועד הביוץ בלבד?
אן שיותר מומלץ ליטול אותו באופן רצוף גם אחרי החזרת העוברים?
האם ההפסקה הפתאומית של הנטילה לא פוגעת בתוצאות , כי בפועל ההפריה כשלה.
עוד אציין, כי במקביל אני נוטלת אומגה 3 ופרטנל 9 חודשים שגם מכיל ויטמין e 40 .
אודה לדעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וטמין אי לפני החזרת עוברים
זהו לא תחום ההתמחות שלי. ממליצה לפנות למומחה בתחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תה גינגיר פעמיים ביום ועליית לחץ דםמירב03/11/2020
שלום
אפשר לשתות שתי כוסות תה גינגר עם דבש פעמיים ביום?
לא סובלת מלחץ דם אבל תה גינגר יכול להעלות את לחץ הדם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תה ג'ינג'ר
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית03/11/2020אין לך מה לדאוג, ואין בעייה בשתיית 2 כוסות תה ג'ינג'ר ביום.לפי הרפואה הסינית ג׳ינג׳ר טרי עלול להעלות לחץ דם ולכן נטילתו אינה מומלצת במינונים גבוהים לאנשים הסובלים מיתר לחץ דם. אך יש גם מספר מחקרים קליניים שהראו כי נטילת ג׳ינג׳ר מסייעת להפחתה בלחץ הדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין די וסכנת רעילות עם אוסטאופרוזיססוניה31/10/2020
בהמשך לתשובה בעניין ויטמין די
תודה רבה מאוד לתשובתך, מבקשת לדעת אם אין סכנה של רעילות
יש לי אוסטאופרוזיס אבל אין לי בעיות מהכליות
האם אין סכנה של יתר צריכה?
אני מבינה שתוצאה של 86 אינה מספיקה
מהיא התוצאה הרצויה?
אני משתמשת בכדורים שנקראים די ויט
האם יש לך המלצה אחרת?
תודה רבה מאוד
סוניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין די
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית31/10/2020רמות גבוהות מדי של ויטמין D גורמות לעלייה ברמות הסידן בדם ,מה שיכול לעודד בריחת סידן מהעצמות. רעילות של ויטמין D היא נדירה אך עלולה להופיע עקב צריכה ממושכת. באוסטאורוזיס מומלץ לשלב עם סידן וויטמין k. כל תוסף של ויטמין די שמכיל רק שמן ללא תוספים הוא טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסידן
ריקי ברוך01/11/2020גם אני נוטלת ויטמין די עדי חהגביר את ספיגת הסידן. ממליצה לך לחטול את הסידן האמורפי של דנסיטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה בויטמין די האם להעלות מינון?סוניה31/10/2020
שלום לסיגל ותודה לתשובה המהירה
בהמשך לעניין ויטמין די לפני שנה וחצי הייתה לי תוצאה :101
ובחודש זה התוצאה היא :86
כלומר ישנה ירידה, האם אני צריכה להגביר את הכמות?
אני לוקחת 2000 יחב"ל
בת 72
תודה סוניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין די
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית03/11/20202000 הוא מינון אופטימלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבקת בוסווילה בבוקר האם על בטן ריקה?מאי31/10/2020
שלום
האם טוב בבוקר על כיבה ריקה לשתות כפית אבקת בוסווילה גרידת ג'ינגר ולימון או מרוב חמיצות לוותר על הלימון?
המטרה היא גם לכאבי מפרקים ונגד התקררות
ווירוסים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבקה בבוקר
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית31/10/2020כן אין מניעה לקחת את כולם ביחד בבוקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוסוויליה
מאי31/10/2020האם כפית אבקת בוסוויליה יכולה להחליף את החצי לימון?
ידוע לך מה היתרון בגרידת ג'ינגר ובוסווליה על בטן ריקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוסווליה
אין קשר בין הבוסווליה ללימון. הבוסוויליה הוא צמח הלבונה ומשתמשים בשרף שלו כנוגד דלקת למפרקים וגם לדלקות מעי.
ג'ינג'ר טוב לעיכול וגם אנטי דלקתי. לפתוח את הבוקר עם מים ולימון לדעתי נותן תחושה של התחלה בריאה של היום. מים עם לימון מכילים ויטמין C וונוגדי חימצו וגם עוזרים לעיכול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אתי10/11/2020תוסיפי מספיק מים ואם אין לך צרבות או רגישות זה יעיל אני עשיתי ככה שנים רק לאחרונה הפחתתי כי עשה לי צריבה. ממליצה לך בחום לשלב סידן אמורפי הוא חזק ויעיל מכל סידן אחר ואנטי דלקתי יעזור לך בבעיה . בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מכינים תה גינגר מגינגר טרידנה31/10/2020
שלום
קניתי גינגר טרי מהסופר איך אפשר להכין תה מגרדים את הגינגר ומרתיחים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תה גינגר
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית31/10/2020שלום,
כן בדיוק. חתיכות ג’ינג’ר ומים רותחים על זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין D האם להעלות את המינון?סוניה30/10/2020
שלום,
אני צורכת ויטמין D
2000 יחב"ל ליום ,בבדיקה שעשיתי התוצאה הייתה:86 הטווחים הם: 75-250
האם התוצאה תקינה או שאני צריכה להגביר את הכמות?
בת 72
תודה
סוניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין די
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית31/10/2020אפשר להשאר עם המינון הזה עד הבדיקה הבאה. האם עלה מבדיקה הקודמת? אם כן אז זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמין די
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית31/10/2020אפשר להעלות מינון עד הבדיקה הבאה עד 5000 . במידה ואת סובלת מאוסטאופרוזיס או בעיות כליות או נוטלת תרופות כלשהן תתייעצי עם הרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אספירין גורם לבעיות ספיגת ויטמינים ומינרלים?מאי28/10/2020
שלום
האם אספירין 100 מ"ג אחת ליום או יומיים מפריע לספיגת ויטמינים ומינרלים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אספירין
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית28/10/2020שלום,
אחת מתופעות הלוואי של נטילת אספירין לאורך זמן היא פגיעה ברירית הקיבה מה שגורם לפגיעה בעיכול ובספיגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי וכאבים בחלק התחתון של הגוף לאחר קבלת טיפול הומאופטישני28/10/2020
שלום
קבלי טיפול הומאופרט
R18 r37 , r 60 r 7 בכוס מים
ובכוס נפרדת r 20
כוס נפרדת r 47
התחלתי טיפול ובלילה הרכשתי כאבי גב תחתון , בטן תחתונה וכאבי רגליים
יום למחרת שילשולים
אננ כבר ארבעה ימים הטיפול , יש עדיין כאבים פחותים ייצא בגב התחתון בטן תחתונה וברגליים
האם להפסיק את הטיפול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית28/10/2020שלום,
אני מציעה לך לפנות למטפל שנתן את הטיפול להמשך הנחיות.
קיבלת הומיאופיה לניקוי הגוף שלפעמים עושה תופעות לוואי ולכן כדאי להתחיל בהדרגה, קיבלת גם לאיזון הורמונלי שיכול היה לעשות כאבים בחלק התחתון של הגוף. מכיוון שהמטפל שנתן לך מכיר את הבעיות שלך הוא ידע להגיד לך אם זו תופעת לוואי רצויה עבורך או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת אל טירוזין ומיגרנות וכאבי ראשמאי27/10/2020
שלום,
האם זה נכון שלמי שסובל ממיגרנות או כאבי ראש עדיף לא לקחת אל טירוזין כי יש בו חומר שעלול להחמיר את הכאבים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טירוזין וכאב ראש
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית27/10/2020שלום ,
יש אנשים שרגישים לטיראמין ( תוצר פירוק של הטירוזין) . אולי לזה הכוונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער ואכילה נכונה מה אפשר לאכול על מנת לטפל בבעיה?סוזן24/10/2020
שלום לסיגל,
יש לי נשירת שיער מסיבית,
אני משתדלת לאכול מאוזן ירקות דגנים סלטים מעט עןף ,גבינות ושקדים וגם גרעיני דלעת וחמניות טבעיים 2 כפות כול יום -מלבד פירות בגלל רגישות לפרוקטוז
מה אפשר לקחת וגם יעזור ,כי אני מפחדת לאבד את השיער
אני גם לוקחת ברזל וB12 וויטמין D
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית25/10/2020שלום,
האם ידוע ממה הנשירה? יכול להגרם מהרבה סיבות וחשוב לטפל בגורם - אנמיה, חוסר איזון הורמונלי, סטרס וכו
יש את התוסף ROOTSHR שעוזר במקרה של חוסרים
יש שמפו של JASON שגם עוזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשישות עייפות וחולשה מה עושיםרינת22/10/2020
שלום סיגל.
בזמן האחרון אני חשה עייפות וחולשה, עשיתי בדיקות והבדיקות תקינות בסדר גמור,ואני לא יודעת ממה העייפות החולשה נובעים. איך אני יכולה להרים את האנרגיה כדי להרגיש יותר טוב? אני חולת סכרת ויש לי כולסטרול גבוהה. אני ממש מודה לך ערב נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית22/10/2020שלום,
אני מאמינה גדולה בתזונה. אנו מה שנכנס לגופינו. לכן, הייתי ממליצה לך לפנות לנטורופתית שתתאים לך תזונה שמתאימה למחבל ולאורח החיים שלך, ואם יש צורך גם תוספים כמו פטריות מרפא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טופו להקפאה בפריזר האם מותר והאם הטעם משתנה?מאי22/10/2020
היי
האם ניתן להקפיא טופו?
איך הוא בהפשרה והאם טעמו משתנה לרעה אחרי שהופשר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טופו
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית22/10/2020באופן אישי לא ניסיתי להקפיא טופו . יש להוציא את הנוזלים ולסגור בשקית אטומה. הבנתי שהטעם והמרקם משתנים מעט לאחר ההפשרה אך לרוב האנשים זה לא מפריע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין די וk2 וניקוי אגוזים וגרעיניםשליו22/10/2020
שלום סיגל,
2 שאלות ברשותך:
1. בעקבות חוסר שהתגלה בבדיקות הדם שלי בויטמין די, התחלתי לקחת תוסף D3 במינון של 4000 יחב"ל ליום. שמעתי שמומלץ לקחת יחד עם התוסף גם ויטמין k2. האם במינון היומי שציינתי- יש אכן צורך אמיתי ומוכח להוסיף גם k2? מה יכול לקרות במידה ולא לוקחים תוסף זה? לא הצלחתי בדיוק להבין את העניין של הצורך בויטמין k2 בתקופה שלוקחים די והאם זה מתאים לכל אחד..
2. אני נוהג להקפיד בתזונה שלי על אכילת אגוזים וגרעינים טבעיים. אני משרה אותם לפני (לפי המאמר של ד"ר גיל יוסף שחר) על מנת שיהיו יותר מזינים..
בנוסף להשרייה, היות ואני קונה את האגוזים והגרעינים בתפזורת פתוחה ולא בתוך שקית סגורה- ואני רוצה להיות בטוח שמה שאני אוכל נקי מחיידקים/וירוסים (קורונה למשל)- האם את ממליצה לאחר ההשרייה, גם לשפוך עליהם קצת מים רותחים לפני האכילה? האם המים הרותחים יכולים לפגוע בתכולת הויטמינים שבאגוזים ובגרעינים?
(אני אוכל שקדים/אגוזי מלך/ אגוזי לוז/אגוזי ברזיל/גרעיני חמנייה ודלעת)
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין די
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית22/10/2020החשיבות של ויטמין k עם ויטמין D וויטמין K,( וסידן) הוא בהקשר של בריאות העצם. ויטמין D וויטמין K פועלים ביחד בכדי ליצור כמה שיותר של מינרליזציה של העצם ובכדי למנוע בריחת סידן , ולכן לא.נשים עם בריחת סידן חשוב לקחת סידן + ויטמין די+ K
לגבי האגוזים- לדעתי אין צורך לשפוך מים רותחים, אך זה לא יפגע בתכולת הויטמינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמין די ו-k2- המשך שאלה
שליו23/10/2020היי סיגל,
אם אני מבין נכון מדברייך אז נטילת ויטמין k בנוסף לדי חשובה או מומלצת רק לאנשים שיש להם בעיות של בריחת סידן? אם אני אדם בריא אז אין צורך לקחת? האם נטילה של ויטמין די במינון של 1000 יחב"ל ליום לתחזוקה כפי שממליצים כעת במשרד הבריאות, יכולה לגרום לבריחת סידן עם הזמן לאנשים בריאים?
שליו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמין די
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית23/10/2020הבנת נכון, לא יגרם נזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)